Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Atbalsta koncerts Valdim Atālam norisinās pārpildītā zālē

EasyGet.lv, 27.01.2012. 11:09

Trešdien Teātra bāra jaunā zāle uzņēma rekordlielu skatītāju pulku. Dziesminieku saime bija pulcējusies, lai muzicējot izteiktu atbalstu smagi slimajam kolēģim un draugam Valdim Atālam.
Atbalsta koncerts Valdim Atālam norisinās pārpildītā zālē

Galerijas:

Siltās dziesmas draugam dziedāja Kaspars Dimiters, Anta Eņģele, Arnis Miltiņš, Egons Pičners, Uldis Kākulis, Ziedonis Stutiņš, Eduards Cauna, Aivars Lapšāns, Inta Pauļuka, Andris Prievītis, Maija Kalniņa, Kārlis Kazāks un Uldis Ozols.

„Šis koncerts ļāva atdzimt manī sen aizmirstām sajūtām. Baltijas ceļš, barikādes... Tā pati kopības sajūta..." izteicās pasākuma vadītājs, dziesminieks Egons Pičners. Un šī sajūta patiesi bija pārņēmusi visus klātesošos. „Ir milzīgs prieks, ka mūsu tautā, neskatoties uz grūto šodienu, ir tik dzīvs došanas prieks. Un svarīgākais ir tas, ka mēs ne tikai gribam, bet arī spējam dot," teica pasākuma idejas autors un organizators Imants Kulinskis. Skanot dziesmām, dzejoļiem, norisinoties dažādu ar Valdi saistītu un ne tik saistītu lietu labdarības izsolei, pasākuma laikā tika saziedoti 380 lati un 50 eiro. Arī ziedojumu kontā uz koncerta sākumu jau bija ieskaitīti vairāki simti latu. Visa šī summa tiks nodota Valdim un palīdzēs viņa grūtajā ceļā, atgūstot veselību.

Koncerta laikā notika arī tiešsaistes saruna ar Valdi Atālu.

Koncerta organizatori pateicas visiem, kas nepalika vienaldzīgi, un aicina uz tikšanos jau nākamajā dziesmu vakarā Teātra bārā 8. februārī, kad klausītājus ar savām dziesmām priecēs dziesminieki Eduards Cauna un Jānis Jansons.

Ziedot joprojām ir iespējams ar pārskaitījumu. "Latvijas Mūzikas atbalsta fonds", Reģ. Nr. LV50008146971, VAS "Latvijas Hipotēku un zemes banka", LHZBLV22, Konts LVL : LV95 LHZB 2300 1943 2900 1, ar norādi – Valdim Atālam

Dziesmu vakarus rīko Teātra bārs sadarbībā ar Latvijas Mūzikas atbalsta fondu. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv).

Teātra bārs (http://www.teatrabars.lv/bars) ir radošo profesiju pārstāvju iecienīta atpūtas vieta, kur mājīgā gaisotnē pie dzēriena malka var nodoties nesteidzīgām sarunām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV