Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Atbalsta koncerts dziesminiekam Valdim Atālam

EasyGet.lv, 05.03.2012. 15:22

Otrais atbalsta koncerts dziesminiekam Valdim Atālam notiks sestdien, 10. martā, pulksten 19 CATA kultūras namā, Poruka ielā 8, Cēsīs, informē Ilze Zveja.
Atbalsta koncerts dziesminiekam Valdim Atālam

Kad janvāra beigās nāca ziņa par Valda smago veselības stāvokli un Valda draugi pulcējās Rīgā, Teātra bārā, lai palīdzētu savākt ārstēšanai nepieciešamos līdzekļus, bija skaidri redzams - mēs, lai arī maza tauta, esam ļoti bagāti. Mēs esam tik bagāti sirds siltuma un talantīgu ļaužu... Mēs esam. Bet mūsu ir maz, tāpēc nedrīkst paiet garām nelaimei, sāpei, jo mēs nedrīkstam pārstāt būt.

Šoreiz Valda draugi pulcēsies kopā Valda dzimtajās Cēsīs, lai būtu, lai dziedātu siltās dziesmas draugam, šoreiz drauga un mūziķa Aivara Lapšāna kopā saukti. Cēsu pilsētas vadības atbalstīti un Latvijas Mūzikas atbalsta fonda aprūpēti. Mēs iedegsim siltu liesmu mūsu dvēseles kamīnā, lai sildītu kamīnmeistaru, dzejnieku, mūziķi, draugu...

Koncertā Cēsis piedalīsies Kaspars Dimiters, Uldis Kākulis, Egons Pičners, Austras bērni, Ieva Vīgante, Andris Mičulis (Prievītis) ar grupu Līga, Ingus Kuplais, Arvīds Ulme, Aivars Lapšāns, Ieva Lapšāne, Andris Petrovs, Eduards Cauna, Daumants Kalniņš un Ieva Kalniņa-Matute. Koncerta laikā notiks arī izsole, kurā varēs iegādāties divas Valda Atāla pogu mozaīkas.

Ar mūsdienīgu saziņas līdzekļu starpniecību vai varbūt skatītāju rindās koncertā klāt būs arī pats Valdis Atāls.

Koncerta laikā vāks ziedojumus, ko nodos Valdim medikamentu iegādei un ārstniecības kursa turpināšanai. Līdz 17. martam ziedojumu kastīte atradīsies Cēsu Izstāžu namā, Pils lauk. 3.

Ziedot var arī ar pārskaitījumu Latvijas Mūzikas atbalsta fondam:
Nodibinājums "LATVIJAS MŪZIKAS ATBALSTA FONDS"
Reģ. Nr. LV50008146971
VAS "Latvijas Hipotēku un zemes banka", LHZBLV22
Konts LVL : LV95 LHZB 2300 1943 2900 1

Foto: Valdis Atāls. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV