Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Uz Madonnas šovu Helsinkos dosies Fanu reiss

EasyGet.lv, 14.02.2012. 10:08

Popmūzikas karaliene Madonna 2012. gada sākumā izziņoja jauna albuma iznākšanu, un jau šovasar albuma atbalsta turnejas ietvaros apceļos Eiropu, tajā skaitā – Helsinkus (Somija), kurp uz 12. augustā paredzēto koncertu dosies latviešu izklaides pasākums ceļā „Fanu reiss", informē Aivars Līpenītis.
Uz Madonnas šovu Helsinkos dosies Fanu reiss

Ar jaunu dziesmu un mūzikas video „Give Me All Your Luvin'" kopā ar mūziķēm M.I.A. un Nicki Minaj Madonna pieteikusi 12. albumu ar nosaukumu „MDNA", kas gaidāms 2012. gada martā, kā arī turneju „Madonna 2012 World Tour", kuras šovu varēs vērot arī Polijā un Somijas galvaspilsētā Helsinkos, Olimpiskajā stadionā, kur iepriekšējos gados viesojušās grupas „U2" un „Bon Jovi".

Latviešiem, kas vēlas apmeklēt Madonnas uzstāšanos Somijas galvaspilsētā, līdz 19. februārim iespējams pieteikties Madonnas Fanu reisam, kas aizraujošā, ērtā un drošā veidā nodrošinās transportu uz šovu, izklaidi ceļā pašmāju mūziķu pavadībā un pašu koncerta biļeti. Fanu reiss iepriekš apmeklējis Madonnas koncertu Tallinā iepriekšējās turnejas ietvaros, savukārt uz Helsinkiem devies kopā ar „U2" un „Bon Jovi" turnejas koncertu apmeklētājiem, ceļā baudot izklaides programmu Andra Kiviča, Sovvaļnīka, grupas „Gain Fast" un Kažas pavadībā, transportam izmantojot speciāli aprīkotus autobusus un ātrkuģi.

Fanu reisa biļete 1 personai maksā 77 Ls, kopā ar koncerta biļeti – 154 Ls (stāvvietas biļete stadiona centrā pretī skatuvei). Pieteikšanās, programma, papildu informācija – www.fanureiss.lv, fans@fanureiss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV