Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pīters Horrevorts uzstāsies pasākumā Amber Muse Gathering

EasyGet.lv, 06.03.2012. 14:14

Holandes elektroniskās mūzikas zvaigzne Pīters Horrevorts piektdien, 16. martā, uzstāsies pasākumā Amber Muse Gathering klubā "Kino". Kopā ar viņu deju zāles ar saviem setiem iekustinās Bogdan Taran, Max Lomov, DJ ZaZzy un Johny Adroit.
Pīters Horrevorts uzstāsies pasākumā Amber Muse Gathering

2007.gadā, četrus gadus pēc pirmās plates izdošanas, Pīters Horrevtorts ierakstīja pilnvērtīgu techno albumu „Evolver", ko izdeva Berlīnes skaņu ierakstu leibls Kanzleramt Music. Plates skaņdarbus uzreiz iemīlēja tādas pasaules zvaigznes kā Sven Väth, Adam Beyer, Heiko Laux, Marco Carola, Sebastien Leger, Stephan Bodzin, bet techno karalis Carl Cox Pīteru uzaicināja nospēlēt viesu setu savā radījumā „Global"! Perfekcionista Horrevortsa tieksme uz ideāla skanējuma sasniegšanu nodrošināja viņa ierakstiem augstas vietas veikala Beatport techno topos, kā arī iekļūšanu daudzās tādu kompāniju izlasēs un relīzēs kā Global Underground, Plastic City, EC Records, Renaissance, Gem Records, Underground Resistance, Ministry of Sound, Defected un Anjunadeep.

Galvenā viesa uzstāšanos techno un house toņos papildinās viena no pieredzes bagātākajiem deju mūzikas un radio dīdžeja Bodgana Tarana un viņa kolēģa promoutera Maksa Lomova seti. Tāpat savu skatienu uz mūsdienīgu elektronisko mūziku piedāvās Latvijas dīdžeju skatuves spilgtās figūras ZaZzy un Johny Adroit.

Atbalsta: viskijs „Famous Grouse", viesnīca „Elizabete Design Hotel" (Dzirnavu ielā 2), restorāns „Vinometr" (Antonijas ielā 13), žurnāls „Intelligent Magazine", portāli Draugiem.lv, DanceRadio.lv.

Sākums plkst. 23:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā bezmaksas, iekļūšanai viesu sarakstā sūtiet vārdus un uzvārdus uz e-pastu info@ambermuse.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV