Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Pīts Gudings uzstāsies Amber Muse ballītē

EasyGet.lv, 10.05.2012. 09:04

Piektdien, 18. maijā, Amber Muse Gathering pasākumā klubā Le Desire viesosies Ibizas kluba Cafe Mambo dīdžejs un dziesmu autors Pīts Gudings. Kopā ar viesi spēlēs Max Lomov un Bogdan Taran.
Pīts Gudings uzstāsies Amber Muse ballītē

Pagājušajā gadā vētras dēļ Liepājas festivālā Pītam Gudingam (Pete Gooding) neizdevās nospēlēt ieplānoto setu, ar kuru viņš bija ieradies, atsaucoties uz DanceRadio.lv uzaicinājumu. Pīts apsolīja atgriezties. Par Gudinga veiksmi stāsta ne viens vien fakts: viņš sāka spēlēt dzimtajā Birmingemā 1993. gadā, un paejot vien trīs gadiem kļuva par rezidentu slavenajā Café Mambo Ibizā. Kopš 1998. gada līdz pat šai dienai ir oficiālais dīdžejs-rezidents leģendārā ierakstu leibla Renaissance ballītēs.

2002. gadā Ibiza DJ Pīts Gudings tika atzīts par labāko Ibizas dīdžeju, bet pēc gada ierakstīja Essential Mix leģendārajam Pitam Tongam. Šobrīd Gudings pastāvīgi raksta dažādu stilu mūziku no chill out līdz tech house zem dažādiem segvārdiem, piemēram, Doman & Gooding, The Machine, Gooding & Coco, kā arī vada iknedēļas radio šovu „The Global Network".

„Amber Muse Gathering" ar Pīta Gudinga piedalīšanos notiks klubā Le Desire, Skolas ielā 2 (ieeja no sētas). Sākums pulksten 23. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā līdz pusnaktij 2 Ls, vēlāk – 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Iekļūšanai viesu sarakstā sūtiet vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ambermuse.com (līdz 18.maija plkst. 18:00). Galdiņu rezervācija pa tālruni 26160555.

Atbalsta: tekila „El Jimador", viesnīca „Elizabete Design Hotel" (Dzirnavu ielā 2), restorāns „Trattoria del Popolo" (Jāņa ielā 8), žurnāls Intelligent.lv/mag, portāli Draugiem.lv, TheRoom.lv, DanceRadio.lv.

Papildu informācija:
www.residentadvisor.net/dj/petegooding
www.mixcloud.com/petegooding
www.facebook.com/AmberMuseRec

Foto: Pīts Gudings. Foto (c) flickr.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV