Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Amber Muse komanda aicina ballēties uz kuģa

EasyGet.lv, 05.06.2012. 14:31

Sestdien, 16. jūnijā, Amber Muse komanda aicina doties muzikālā ceļojumā pa Daugavu uz kuģīša "Mecklenburg" klāja. Sarīkojumā uzstāsies Bogdan Taran, Max Lomov, ZaZzy un Max Mancho, kā arī aicinātais viesis Kaspar Kondrat.
Amber Muse komanda aicina ballēties uz kuģa

Pasākuma viesis Kaspar Kondrat sadarbībā ar Propeller Production ir aizvadījis veiksmīgu pasākumu sēriju Kwadrat Concept, kuru apmeklējuši ne tikai Latvijas klaberi, bet arī viesi no kaimiņvalstīm – Lietuvas un Igaunijas. Šajos pasākumos uzstājušies viņa draugi Miss Nine, Rulers of the Deep, Dave Gardner un daudzi citi. Pašam Kasparam ir bijusi iespēja spēlēt kopā ar pirmā lieluma zvaigznēm – Deep Dish, Gabriel&Dresden, John Digweed, Eric Prydz u.c. Šobrīd Kaspars strādā studijā pie savas mūzikas producēšanas.

Muzikālā ceļojuma plāns:
22:10 uzkāpšana uz „Mecklenburg"
22:45 došanās ceļā
02:00 „First Dacha" (Andrejsala)
02:30 11. novembra krastmala („Lielais Kristaps")

Kuģītis „Mecklenburg" ir pietauvots 11.novembra krastmalā blakus „Lielajam Kristapam" (pretī prezidenta pilij). Precīzu kuģīša atrašanos varat redzēt saitē: www.dancebox.net/amberpromo/map.png.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas www.bezrindas.lv/lv/koncertu-biletes/amber-muse-presents-das-boot-party. Cena no 5-7 latiem. Vietu skaits ir ierobežots: tikai 150 cilvēki.

Papildu informācija: www.facebook.com/AmberMuseRec un www.kasparkondrat.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV