Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Vic Anselmo „In My Fragile"

Haralds Strapāns, 16.03.2012. 15:05

Pašmāju dziedātājas Vic Anselmo 2011. gadā vācu mūzikas izdevniecības "Danse Macabre" paspārnē izdotais albums „In My Fragile" nav ieraksts viena stila robežās - tas stīvēsies laukā no alternatīvās, gotiskās, industriālās un metālmūzikas robežām.
Vic Anselmo „In My Fragile"

„In My Fragile" ir otrais Vic Anselmo studijas albums. Salīdzinot ar iepriekšējo „Trapped In A Dream", ko droši var raksturot kā gotiskās šūpuļdziesmas ar šausmu stāstu elementiem, jaunais ieraksts sper soli uz priekšu. Raupjāks, skarbāks, dzīvāks, tomēr nav zaudējis melodiskumu, gotisko pieskaņu, lieliski skan elektroniskās piedevas, padarot ierakstu topos liekamu, tikai mūsu zemā vērojams šīs mūzikas mērķauditorijas trūkums...

Kas to lai zina, vai albuma skanējumu, noformējumu iespaidojuši notikumi Viktorijas privātajā dzīvē, dzīvesvietas maiņa no Rīgas uz Vāciju vai vecums. Attīstība ir jūtama gan ierakstā, gan koncertos.

Vic Anselmo klausītājs būtu pielīdzināms gotiskās, tumšās romantikas, alternatīvās, mazliet arī akadēmiskās, elektroniskās un drusku arī industriālās mūzikas cienītājam.

Visi šie elementi rodami arī albumā, tos papildina lieliski aranžējumi, pāri visam - Viktorijas balss, spēcīga un oriģināla.

Albuma apkopoti 11 gabali, vēl četras dziesmas piedāvājot bonusā – akustiskās versijas no koncertiem. No tiem viens latviski – „Tumša Nakte". Patīkami, nudien.

Vic Anselmo cienītājiem ieteicams arī „Ion" albums „Immaculada" (tituldziesmā Viktorijas balss!) vai šogad gaidāmais angļu skumju romantiķa Mika Mossa un „Antimatter" jaunākais albums, kurā Vikas balss būs dzirdama vairāk nekā vienā dziesmā.

http://vicanselmo.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV