Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Melnajā piektdienā koncertēs Antimatter un Vic Anselmo

EasyGet.lv, 06.03.2013. 10:28 | komentāri (1)

Smagās mūzikas klubs “Melnā piektdiena” 8. martu svinēs ar netipisku koncertu — gotiski alternatīvās mūzikas akustisko vakaru, kurā uzstāsies grupa Antimatter (Lielbritānija) un Vic Anselmo, informē kluba pārstāvis Valdis Bērzvads.
Melnajā piektdienā koncertēs Antimatter un Vic Anselmo

Antimatter ir stabila un ierakstiem bagāta grupa, kuru savulaik pēc aiziešanas no progresīvā metāla avangardistiem Anathema nodibināja Dankans Patersons kopā ar Miku Mosu. Tieši pēdējais patlaban ir Antimatter vienīgais pastāvīgais dalībnieks un muzikālais stūrmanis, kura vadībā ierakstīti pieci studijas albumi un trīs koncertieraksti. Antimatter mierīgajā, plūstošajā, melanholijas piesātinātajā skanējumā tiek izmantota elektronika un taustiņi, kam nokrāsu piedod elektriskās un akustiskās ģitāras, vijole un citi epizodiski instrumenti. Muzikālajā kartē Antimatter meklējama kaut kur starp Depeche Mode un pašmāju Skumju akmeņiem.

Svaigākā studijas albuma “Fear of a Unique Identity” ierakstam Miks Moss sapulcējis vairākus talantīgus mūziķus, kuru vidū minama viena no Eiropas gotiskās mūzikas talantīgākajām uzlēcošajām zvaigznēm — dziedātāja un dziesmu autore Vic Anselmo (īstajā vārdā Viktorija Kukule). Tieši viņa kopā ar Mosu patlaban atrodas Portugālē, kur iegriezusies “An Acoustic Evening of Antimatter” Eiropas tūre. Pēc koncertiem Baltijā viņi dosies tālāk uz Beļģiju, Itāliju, Vāciju un citām zemēm. Tāpēc Latvijas klausītājiem šī ir reta iespēja dzirdēt Vic Anselmo, uzstājamies dzimtenē.

Koncerta sākums plkst. 20.00, klubs atvērts stundu iepriekš. Biļetes iepriekšpārdošanā no septiņiem latiem nopērkamas https://www.ticketshop.lv/site/events/view/298, koncerta dienā kluba kasē tās maksās dārgāk.

Foto: Vic Anselmo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV