Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Grupa „Galaxy Bosons" piedāvā singlu „Mr. Cool"

EasyGet.lv, 16.04.2012. 10:02

Pašmāju progressive-pop grupa „Galaxy Bosons" laiž klajā savu otro singlu „Mr. Cool", dziesmu iespējams noklausīties grupas mājaslapā galaxybosons.com, informē mūziķu menedžere Anna Lukjanova.
Grupa „Galaxy Bosons" piedāvā singlu „Mr. Cool"

Dziesma „Mr. Cool" stāsta par cilvēku, kurš mīl dzīvi un skatās uz lietām tikai no gaišās puses, bet pārējiem viņš šķiet kā supervaronis, jo pašu dzīvēs tas šķiet kaut kas neiedomājams un šādu varoni var pasaukt tikai palīgā. Beigās gan izrādās, ka par šādu supervaroni var kļūt katrs pats. „Dziesma ir kā atgādinājums tam, ka nevajag aizmirst būt dzīviem un aktīviem šī Visuma elementiem, lai pilnībā atklātu savu iekšējo potenciālu," saka grupas vokālists Aleksandrs Volks. „Negribu arī teikt, ka šīs dziesmas tapšanā mani iedvesmoja kaut kas viens un dziesma arī netapa vienā rāvienā. Tas bija interesanti un tās galējais skanējums tika „audzēts" ilgi. Klausoties šo dziesmu, studijā pat tika nosvilināts viens sub-bass, tā kā, lūdzu, esat uzmanīgi!" smejas Aleksandrs.

Dziesma šādā skanējumā dzirdama pirmo reizi. Par pamatu ir palikuši dziesmas vārdi un harmonija, bet ļoti daudz kas tika pārveidots ieraksta gaitā „Wolk Recording Studios", kurā savus ierakstus ir veikuši arī tādi mākslinieki kā „Prāta Vētra", Gustavo, „re:public", Kasta un daudzi citi. Arī grupas sastāvā ir notikušas pārmaiņas un puiši ir palikuši bez basģitārista, kurš pašlaik ir pārcēlies dzīvot uz Londonu, bet tas netraucē un nekādi nemazina no skatuves starojošo enerģiju, par ko runā daudzi, kas ir apmeklējuši grupas koncertus.

Dziesmu ir iespējams noklausīties grupas mājaslapā http://galaxybosons.com/.

Foto: Grupa „Galaxy Bosons". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV