Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

LMA Studentu klubā uzstāsies „The Velvet Supernova" un „Screampiece"

EasyGet.lv, 07.05.2012. 12:57

Piektdien, 11. maijā, LMA Studentu klubā uzstāsies grupas „The Velvet Supernova" un „Screampiece", informē kluba pārstāve Indra Strode.
LMA Studentu klubā uzstāsies „The Velvet Supernova" un „Screampiece"

„The Velvet Supernova" ir alternatīvā roka grupa, kas dibināta 2010. gadā. Grupa laidusi klajā divus un pavisam nesen atskaņojusi arī trešo singlu no topošā debijas albuma. Neskatoties uz neilgo grupas pastāvēšanas laiku, tā tiek uzskatīta par vienu no daudzsološākajiem jaunajiem roka mūzikas projektiem.

„Screampiece" ir rokgrupa no Latvijas, kurā kopš 2006. gada apvienojušies pieci rokmūziku mīloši draugi. „Screampiece" starp virki citu grupu izceļ muzikālais perfekcionisms, mērķtiecība un uzstāšanās maniere. Viena no Latvijā pazīstamākajām mūzikas kritiķēm Dace Volfa par grupu saka: "Screampiece" priekšgalā ir fantastisks vokālists, noteikti viens no spēcīgākajiem roka dziedātājiem šajā valstī".

Vakars tiem, kam roks dvēselē – spēcīga mūzika no jau pieredzējušiem „Screampiece" un pārsteidzošs pieteikums rokmūzikas skatuvei no „The Velvet Supernova".

Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls. Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerts sākums plkst. 23:00.

Foto: Grupa „Screampiece". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV