Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Sleša uzstāšanos Kauņā iesildīs The Velvet Supernova

EasyGet.lv, 31.01.2013. 20:00

Divu nedēļu ilgušajā konkursā Latvijas grupām un māksliniekiem par iespēju uzstāties pirms Guns N'Roses bijušā ģitārista Sleša (Slash) koncerta Kauņā 14. februārī mūziķa menedžments izvēlējies alternatīvā roka grupu The Velvet Supernova.
Sleša uzstāšanos Kauņā iesildīs The Velvet Supernova

Priekšatlasē, kuru veica virkne Latvijas mūzikas profesionāļu, par piemērotākajām atzina trīs grupas – The Velvet Supernova, Relicseed un Rebel Riot -, kuru prezentācijas materiāli tika nosūtīti Sleša menedžmentam. Savukārt menedžments tieši The Velvet Supernova atzina par viņuprāt visatbilstošāko. Koncerta organizatori izsaka pateicību visām 36 grupām un māksliniekiem, kuri pieteicās šim konkursam, un cer uz auglīgu sadarbību kādā no nākamajiem projektiem.

The Velvet Supernova ir 2011.gadā dibināta alternatīvā roka grupa no Rīgas. Lai gan grupa pastāv salīdzinoši neilgu laiku, visi tās dalībnieki guvuši vērā ņemamu skatuves pieredzi iepriekšējo grupu darbībā - Sanctimony, Relicseed, Rebel Riot -, uzstājoties lielākajos Baltijas valstu klubos un festivālos, kā arī Somijā. The Velvet Supernova mūzikas stils raksturojams kā 90.gadu alternatīvā roka un modernās elektroniskās mūzikas sajaukums, kas balstīts klasiskā roka pamatvērtībās. Pateicoties enerģiskajiem koncertiem un interaktivitātei, grupa ātri nostiprinājusi plašu fanu bāzi kā Latvijā, tā Lietuvā.

Kopš dibināšanas 2011.gadā The Velvet Supernova izdevusi četrus radio singlus, no tiem aktuālāko "Shelter", kas grupai nodrošinājuši vietu labāko Rīgas un reģionālo radio pamatrotācijā, kā arī sniegusi ap 40 uzstāšanās Latvijā un Lietuvā.

Šogan The Velvet Supernova paredzēts ierakstīt un izdot debijas albumu, kā arī publicēt filmu, kurā būs redzamas vairākas grupas dzīvās uzstāšanās.

Plašāka informāciju par grupu iegūstama: http://www.thevelvetsupernova.com

http://www.facebook.com/thevelvetsupernova

Atgādinām, ka Sv.Valentīna dienā Kauņā Slešs uzstāsies kopā ar grupu The Conspirators un vokālistu Mailzu Kenediju (Myles Kennedy), priecējot klausītājus gan ar sava jaunākā albuma Apocalyptic Love, gan iepriekš sarakstītiem, tostarp Guns N'Roses, hitiem.

Kopš 1996.gada, kad šķīrās Guns N'Roses solista Aksela Rouza un pārējo oriģinālā sastāva mūziķu ceļi, Slešs aktīvi ieraksta jaunas kompozīcijas un koncertē gan dažādu grupu sastāvā (Slash's Snakepit, Velvet Revolver), gan atsevišķi.

Kopš 2008.gada Slešs aktīvāk koncentrējies uz solokarjeru. Debijas albums ar nosaukumu "Slash" iznāk 2010.gadā. Tā ierakstā piedalās Ozijs Osborns, Lemijs (Motorhead), Kidroks, Igijs Pops, Fērgija (Black Eyed Peas) un vēl citas zvaigznes.

Otrs soloalbums, kas nosaukts "Apocalyptic Love", iznāca 2012. gada maijā un vienā mirklī uztraucās Billboard aptaujas 4.vietā. Šī albuma atbalsta tūres ietvaros 14. februārī notiks koncerts Kauņā.

Biļetes gan uz koncertu, gan braucienam ar īpašu autobusu pieejamas "Biļešu serviss" tīklā un www.bilesuserviss.lv.

Foto: The Velvet Supernova koncertē Melnajā piektdienā. Foto (c) Kristiāns Kažmers

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV