Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Vārda brīvības cīnītāji - grupa „Barto" koncertēs Rīgā

EasyGet.lv, 23.05.2012. 15:57

Piektdien, 1. jūnijā,jaunā albuma "Hello! Totalitarianism" koncerttūres ietvaros ar vienīgo koncertu Latvijā klubā "Nabaklab" uzstāsies skandalozā electroclash grupa "Barto" no Sanktpēterburgas, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš.
Vārda brīvības cīnītāji - grupa „Barto" koncertēs Rīgā

Krievijā grupa "Barto" ir populārā ar savu patiesumu un tiešumu dziesmu vārdos, kā arī ar publisku antipātiju izpaušanu pret Krievijā pastāvošo valdību un varu.

Grupa radusies 2006. Gadā un kopš tā laika izdoti 3 albumi, kā arī viena remiksu izlase. Jauno albumu "Hello! Totalitarianism" pati grupa prezentē kā veltījumu Krievijas neatkarīgās mūzikas skatuvei. Albums sevī ietver kompozīcijas no tādām populārām Krievijas mūzikas grupām kā "Akvarium", "Auktsyon" un citām.

Pirms koncerta, lektorija "Uzskaņot prātu" ietvaros, notiks cenzūrai un vārda brīvībai veltīta saruna ar grupas dalībniekiem, kurā viņi pastāstīs savu neseno pieredzi, piedzīvojot vārda brīvības ierobežojumus no Krievijas varas pārstāvju puses.

Klubs "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, koncerta sākums paredzēts plkst. 22:00.

Foto: Skandalozā electroclash grupa "Barto" no Sanktpēterburgas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV