Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Zig Zag" izdod jaunu albumu - „Gadu laiki"

EasyGet.lv, 12.06.2012. 16:41

15. jūnijā klubā "Nabaklab" tiks atvērts sen gaidītais grupas Zig Zag albums, kas grupas vēsturē pirmo reizi iznāks CD formātā. Albumā „Gadu laiki" apkopotas 14 kompozīcijas, starp kurām plašu rezonansi guvušas dziesmas „Auto", „Chiken", „Superstar", „Ješka" un daudzas citas.
„Zig Zag" izdod jaunu albumu - „Gadu laiki"

„Zig Zag" uz Latvijas mūzikas skatuves atrodas vairāk nekā 20 gadus un pamatoti tiek saukti par vieniem no Latvijas alternatīvās skatuves stūrakmeņiem. Sākuši savu darbību 1986. gadā kā sešpadsmitgadnieku pankroka apvienība, viņi piedzīvojuši gan VDK aizliegumu koncertēt, gan "Roku par Neatkarību" un "Liepājas Dzintara Grand Prix", un izpelnījušies sava veida kulta grupas statusu vairāku paaudžu jauniešu vidū. „Zig Zag" svaiga muzikālā izdoma joprojām sadzīvo ar nesamākslotu un aizraujošu enerģiju.

Pasākuma sākums plkst. 21:00, Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, un gaidāms, ka pati grupa uz skatuves kāps ap plkst. 22:00.

Foto: Grupa Zig Zag. Paublicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV