Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Krogā "Aptieka" uzstāsies grupa Rīta Stienis

EasyGet.lv, 25.06.2012. 09:28

Ceturtdien, 28. jūnijā, krogā "Aptieka" uzstāsies grupa Rīta Stienis, informē kroga pārstāve Ildze Mizone.
Krogā "Aptieka" uzstāsies grupa Rīta Stienis

Par grupas pirmo koncertu klubā "Depo" koncerta liecinieki raksta: "Šī grupa pirms sava pirmā koncerta raisīja vislielāko interesi, galvenokārt jau pateicoties „zvaigžņotajam" sastāvam: Herbe (VIPP Basbočka), Kozmens (1. Sērija), Vaters (IndyGo), Ricis un Kaļa (Oranžās Brīvdienas), Maxis (Oranžās Brīvdienas, VIPP Basbočka), Aivis (Klibs Taurenis) un pie bungām meitene, kura agrāk redzēta grupā Zīnolis.

Mēļo, ka grupa spēlē tā saucamo drunk punk. Spēlēts tiek žanram atbilstoši izcili greizi, nemitīgi tika plēsti joki, ko pavadīja jautras izdarības. Pirmā uzstāšanas bija arī viens no pirmajiem grupas mēģinājumiem, sasaucoties ar publiku tika izdomāti nosaukumi, izdarītas korekcijas tekstos, kāds no dalībniekiem pārsteidza ar nedzirdētiem solo numuriem. Ļaudīm uz skatuves un arī daudziem zālē bija jautri. Tāds mazliet ekstrēms joks un laikam nevajag gaidīt, ka tas iegūs kaut kādu konkrētāku formu aprises."

Koncerta sākums plkst. 22.00. Ieeja bez maksas.

Krogs Aptieka atrodas Mazajā Miesnieku ielā 1-1, Vecrīgā.

Papildu informācija:

http://www.facebook.com/rita.stienis.9

www.krogsaptieka.lv

Foto: Grupa Rīta stienis uzstājas klubā "Depo". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV