Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Festivāls Pīlādzis 2012 - jau šajā nedēļas nogalē

EasyGet.lv, 26.06.2012. 14:34

29. un 30. jūnijā Stelpē, sporta un stpūtas parkā „Pīlādžu mototrase" norisināsies mūzikas festivāls „Pīlādzis 2012", kopskaitā pulcējot vairāk nekā 40 mūziķu un apvienību, informē Inga Pīlādze.
Festivāls Pīlādzis 2012 - jau šajā nedēļas nogalē

Festivālā Pīlādzis 2012 uzstāsies Gacho, Goran Gora, Astro'n'out, Satellites LV, Louie Fontaine & Starlight Searchers, Double Faced Eels, The Sound Poets, HMP?, Age Of Stones, IndyGo, Crowd, Transleiteris, Oranžās, Brīvdienas, The Violence Of Silence, DJ Dudd & Alekss ZZ, All Day Long, Momend, Gapoljeri, AK69, The Velvet Supernova, Lie Lie Sister, The Next Ones, Art Of Keeping Secrets, Karmafree, GhettoZloba, Zenith, The Aperatif, The Solid, Anita Intaite ar grupu, CanZone, Crow Mother, Perfect Error, Golden Rivet, Double Blast Heroes, Black Apple Market, DayDream, Pyro Trees, Klibs taurenis u.c.

Par Festivāla atmosfēru rūpēsies pēdējo divu gadu populārākais dīdžejs Latvijā [Ex] da Bass, Radio SWH DJ Artis Dvarionas, kā arī viens no pieprasītākajiem DJ Turcijā DJ Seresir un citi.

Festivāla programmā:

Koncerti uz lielās skatuves „Pļavas skatuve"
Koncerti uz otrās skatuves „Meža skatuve"
Koncerti un Dejas DJ ritmos teltī „Neesi ķirsī, esi Pīlādzī!"
Improvizācijas teātris
Akustiskās brokastis, kur uzstāsies Kristaps Bedrītis, Ieva Sutugova un Jānis Miltiņš
Ēdināšanas zona
Motokrosa paraugdemonstrējumi trasē
Volejbola un minifutbola turnīrs
Surikātu alternatīvās atrakcijas
Ūndensbumbas, katapulta un daudz kas cits!

Par nokļūšanu uz Pīlādzi

Šīs vasaras tuvākais Festivāls ārpus Rīgas. 58 km virzienā uz Skaistkalni, 10 km no Vecumniekiem. Apmeklētājiem, kuri uz festivālu plāno doties ar sabiedrisko transportu no Rīgas, galamērķa pieturas ir Vecumnieki vai Stelpes pagrieziens. Braucot līdz Stelpes pagriezienam, ar kājām būs jāpaiet apmēram 2 km, bet no Vecumniekiem 29. jūnijā 16:20, 18:30, 20:00 būs speciāli autobusu reisi uz Pīlādzi, bet apmeklētājiem, kuri plāno doties ar automašīnu, Festivāla GPS koordinātes:
X=265767.602
Y=531835.290
1. jūlijā būs speciāli autobusu reisi no festivāla uz Vecumniekiem.

Par festivāla Pīlādzis norises vietu

Festivāla norises vieta 25 ha platībā ar sakārtotu, sakoptu vidi un infrastruktūru, atbilstoši pasaules un Eiropas līmeņa motokrosu, sporta un kultūras pasākumu organizēšanai līdz 25000 apmeklētāju skaitam. Teritorijā ir parks, apstādījumi, mežs 9 ha platībā ar pastaigu ceļiem 2.5 km garumā, sakopts dīķis ar peldvietām, slēgts auto stāvlaukums 1000 automašīnām, sporta laukumi (volejbola, futbola), motociklu mazgātava, stacionāri ēdināšanas un tirdzniecības punkti izbraukuma tirdzniecības organizēšanai, stacionāri teritorijas nožogojumi 1200 m garumā, piebraucamie ceļi, divas lielas stacionāras skatuves – Meža un Pļavas, visā teritorijā dzeramā ūdens hidranti, elektrības pieslēgumi, naktī izgaismota teritorija 10 ha platībā un Wi-Fi brīvpiekļuves pieslēgumi.

Sporta un atpūtas parks „Pīlādžu moto trase" ir fantastiska vieta un vide festivāla organizēšanai.

Par biļetēm

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu servisa kasēs visā Latvijā. www.bilesuserviss.lv, kā arī biļetes būs iespējams iegādāties uz vietas.

Festivāla Pīlādzis lielās skatuves apskaņos kompānija KM un apgaismos NA, savukārt par telti rūpēsies kompānija IMI2.

Sīkāka informācija par Festivālu „Pīlādzis" www.piladzis.lv

Foto: Grupa „Karmafree". Foto (c) Dace Krēgere

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV