Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Goran Gora sniegs īpašu uzstāšanos festivālā "Pīlādzis"

EasyGet.lv, 05.06.2012. 14:20

30. jūnijā gaidāms ekskluzīvs dziesminieka Goran Gora koncerts festivālā "Pīlādzis", kas būs vienīgā mūziķa uzstāšanās šī gada Latvijas vasaras mūzikas festivālos, informē mūziķa menedžments. Kopā ar dziesminieku uz skatuves kāps arī viņa domubiedri, kurus klausītāji jau paspējuši dzirdēt koncertos Rīgas Doma baznīcā un Dikļu pilī.
Goran Gora sniegs īpašu uzstāšanos festivālā "Pīlādzis"

Koncerta programmā būs dzirdamas labākās dziesmas no mūziķa trim studijas albumiem – "JetLag", "Mystyrys Yrs" un "Hold Me Close When It Comes" - kā arī gaidāmi vairāki pirmatskaņojumi no jaunā Goran Gora albuma, kas tiks izdots vai nu šī gada nogalē, vai nākošā gada sākumā.

Jau ziņots, ka 2012. gadā būs gaidāmi tikai daži dziesminieka koncerti, jo mūziķis lielāko daļu radošā laika velta teātra izrāžu, kino un kormūzikas komponēšanai, tāpēc uzstāšanās festivālā "Pīlādzis" būs ekskluzīva ne tikai muzikālā ziņā, bet arī pateicoties īpašai scenogrāfijai, ko mūziķis gatavo kopā ar savu radošo komandu.

Vairāk informācijas par festivālu, kā arī biļešu iegādi: www.piladzis.lv

Foto: Dziesminieks Goran Gora. Foto (c) Uldis Krusts

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV