Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Labvēlīgais Tips šonedēļ dodas koncertēt uz ASV

EasyGet.lv, 03.07.2012. 09:56

Šonedeļ grupa „Labvēlīgais Tips" pošas ceļam uz Amerikas Savienotajām Valstīm, kur pirmo reizi grupas pastāvēšanas vēsturē tā sniegs koncertus Amerikas latviešiem. Grupai paredzētas divas uzstāšanās, 5. un 7. jūlijā, kas notiks XII Vispārējo ASV Latviešu Dziesmu svētku ietvaros Milvokos no 4.līdz 8. jūlijam, informē Inita Zīmele.

Pirmais koncerts ceturtdien, 5. jūlijā, notiks XII Vispārējo ASV Latviešu Dziesmu svētku iepazīšanās balles ietvaros, savukārt sestdien, 7. jūlijā, grupa sniegs otro koncertu lielās svētku balles ietvaros.

Koncertu programmā „Labvēlīgais Tips" Amerikas latviešiem izpildīs gan pēdējo gadu jaunākās, populārākās un koncertos visvairāk izpildītās Latvijas publikas favorītdziesmas, gan visiem labi zināmās un līdzi dziedamās dziesmas no grupas leģendārā repertuāra. „Labvēlīgā Tipa" koncerti vienmēr raksturīgi ar gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu atmosfēru. Pārsteigumi un labs garastāvoklis garantēts arī šajos koncertos, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt. Grupa „Labvēlīgais Tips" aicina: „Svinēsim svētkus kopā latviskā un labvēlīgā garā!".

Grupa „Labvēlīgais Tips" izsaka pateicību ASV vēstniecībai Latvijā, Latvijas vēstniecībai ASV, Latvijas Kultūras ministrijai, Līgai Ribickai, Ērikam Kākulim, Benitai Jaundālderei, Andrim Maguram, Armandam Birkenam un visiem pārējiem, kas palīdzēja šo braucienu organizēt.

Koncerti notiks Hyatt Regency Ballroom, 333.W KILBOURN AVE., MILWAUKEE,WI, to sākums pulksten 20:00. Plašāka informācija par Latviešu Dziesmu svētkiem ASV, pilnu programmu un pasākumiem to ietvaros pieejama mājas lapā http://www.latviansongfest2012.com/, kurā iespējams arī tiešsaistē iegādaties biļetes uz sarīkojumiem, tostarp, grupas „Labvēlīgais Tips" koncertiem, to cena USD 25-35.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV