Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Fonofest piedāvā ekskluzīvus Blank Blank kreklus

EasyGet.lv, 10.07.2012. 13:23

Sadarbībā ar plaši atpazīstamo eksperimentālo modes zīmolu Blank Blank, Fonofest piedāvā īpašus 2012. gada vasaras kolekcijas t-kreklus ierobežotā daudzumā, kura dizainu veidojuši paši festivāla apmeklētāji.
Fonofest piedāvā ekskluzīvus Blank Blank kreklus

Fonofest katru gadu ir pievērsis īpašu uzmanību savam vizuālajam tēlam, taču šogad festivāla organizatori ir spēruši soli tālāk un daļēji nodevuši to apmeklētāju rokās, piedāvājot izveidot savu t-krekla dizainu, kas vislabāk raksturotu Fonofest.

Konkursa ietvaros tika saņemti vairāki lieliski darbi, no kura Kristiānas Kalniņas veidoto dizainu Fonofest organizatori izlēma realizēt sadarbībā ar modes zīmolu Blank Blank. Lai saglabātu kreklu ekskluzivitāti, tie ierobežotā skaitā ir veidoti ar rokām, līdz ar to katram esot pavisam nedaudz citādākam. Kreklus būs iespējams iegādāties Bang Bang Shop & Coffee, kā arī festivāla Fonofest norises laikā.

Atgādinām, ka mūzikas un sporta festivāls Fonofest jau šonedēļ, 13. un 14. jūlijā, Uplandos pie Cēsīm norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas, uz vairākām skatuvēm pulcējot tādus mūziķus kā The Asteroids Galaxy Tour (Dānija), Pērkons, Gacho, Labvēlīgais Tips, Deep Insight (Somija), Pienvedēja Piedzīvojumi, Satellites LV, The Sound Poets un daudzus citus.

Biļetes par Ls 15 pieejamas visās Biļešu servisa kasēs, kā arī festivāla norises laikā.

www.fonofest.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV