Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Uz Liepāju aicina Fontaine Festival 2012

EasyGet.lv, 12.07.2012. 14:29

Jau septīto reizi no 10. līdz 12. augustam Liepājas centrā notiks Fontaine Festival. Katru gadu festivālam ir kāds ellīgs sauklis, šoreiz tas ir - Cool in Hell.
Uz Liepāju aicina Fontaine Festival 2012

Festivāla idejas autors un galvenais rīkotajs mūziķis un uzņēmējs Luijs Fonteins (Louie Fontaine) vienmēr cenšas apmeklētājiem sagādāt pēc iespējas vairāk augsta līmeņa priekšnesumu par izdevīgākajām biļešu cenām, fokusējoties uz pieredzējušiem un sevi pierādījušiem mūziķiem. Šis gads nebūs izņēmums, lai trīs augusta dienas un naktis baudītu vairāk nekā 30 ārzemju un Latvijas grupu uzstāšanos.

Koncertu norišu vietu skaits paliks nemainīgs, mūziķi kāps uz "Gypsy Camp", kluba "Fontaine Palace", "Fire Bar", Prison" un "Acropolis" skatuvēm.

Lielāks uzsvars tiks likts uz pasākuma teritorijas labiekartojumu, lai publika bez rūpēm varētu izklaidēties un baudīt mūziķu priekšnesumus. Jau pērn zinošākais festivālu eksperts Latvijā – radio dīdžejs Toms Grēviņš atzina, ka Fontaine Festival ir labākās un tīrākās tualetes (labierīcības), kādas jebkad līdzīgos pasākumos ir redzējis. Šogad vēl vairāk tiks domāts par apmeklētaju ērtībām - būs ierīkotas arī dušas (ar siltu ūdeni), telšu pilsētiņa/ kempings un iekārtota vieta autotreileriem.

Pirmās 200 biļetes uz visām festivāla dienām varēs iegādāties par 6 latiem vai 7 latiem ar iekļautu telts vietu (Biļešu serviss kasēs un www.bezrindas.lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV