Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„Fontaine Festival" uzstāsies Skyforger

EasyGet.lv, 03.08.2012. 12:10

„Fontaine Festival" pirmās dienas vakarā kā vieni no festivāla galvenajiem māksliniekiem uzstāsies pasaulē plaši pazīstamā pašmāju pagānmetāla grupa „Skyforger".
„Fontaine Festival" uzstāsies Skyforger

Lai arī „Skyforger" šogad jau redzēti uz vairākām brīvdabas skatuvēm Latvijā, festivālu sezonu grupa noslēgs tieši Liepājā. Piektdien, 10. augustā, plkst. 01:30 naktī „Skyforger" kāps uz festivāla galvenās – „Gypsy camp" skatuves, kas atrodas pagalmā aiz viesnīcas „Fontaine Royal".

„Fontaine Festival" jau sesto gadu norisinās Liepājā, teritorijā ap viesnīcu „Fontaine Royal" un naktsklubu „Fontaine Palace". Trīs festivāla dienās uz piecām skatuvēm kāps kopumā vairāk nekā 40 mūzikas apvienību un dīdžeju no Latvijas, ASV, Lietuvas, Igaunijas, Dānijas, Somijas, Nīderlandes, Krievijas un Zviedrijas. Festivāla sauklis šogad ir: „Cool in hell".
„Fontaine Festival" notiks no 10. līdz 12. augustam, biļetes uz festivālu pieejamas visās „Biļešu serviss" kasēs, kā arī www.bezrindas.lv, ieejas maksa uz svētdienas, 12. augusta, koncertiem netiks iekasēta.

www.fontainefestival.com

Foto: Skyforger uzstājas festivālā "Zvērā 2012". Foto (c) Aivars Ivbulis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV