Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Festivāla „Pestivals" mākslinieki pieprasa picu no ASV, ekskluzīvus auto un dinozauru

EasyGet.lv, 20.07.2012. 13:09 | komentāri (1)

Ekskluzīvi džipi, izklaide, higiēnas prasības, augstākā līmeņa viesnīcas un ēdieni no cita kontinenta – viesmākslinieki no ASV un Eiropas izvirzījuši augstas prasības Mežaparkā notiekošā festivāla organizatoriem.
Festivāla „Pestivals" mākslinieki pieprasa picu no ASV, ekskluzīvus auto un dinozauru

Amerikāņu Hip-Hop mākslinieks B.o.B. uz koncertu speciāli ieradīsies no ASV, lai sniegtu šovu pilnā koncertsastāvā, iepazīstinot ar jauno albumu „Strange Clouds", kurš, piedaloties Taylor Swift, Lil' Wayne, Nelly, Chris Brown un citiem, 1. nedēļā kļuva par 5. pirktāko albumu ASV. Māksliniekam ielidojot Rīgā 28. jūlija rītā, pie lidostas jābūt vairākiem Cadillac Escalade auto ar pagarināto piekari, savukārt vienā no ēdienreizēm mūziķis pieprasījis picu no „Papa John's" ASV. Pēc pārrunām ar menedžmentu mākslinieks piekritis izmēģināt picu no „Čili Pica", kas festivālā būs pieejama arī apmeklētājiem. „Izskaidrojām, ka „Papa John's" pica, atvesta no ASV, būs auksta un sažuvusi, tādēļ mākslinieks izmēģinās vietējo," atrasto kopsaucēju komentē „Pestivals" aizskatuves menedžeris Verners Martinovs. Tāpat B.o.B. izteicis vēlmi doties iepirkties, kur mākslinieku jāpavada dažiem mikroautobusiem pirkumu novietošanai. Tā kā mūziķis ir „Adidas" reklāmas seja, parasti viņš iegādājas šī zīmola apģērbus, kā arī saulesbrilles.

Mūziķis, kas informējis sabiedrību, ka kopā ar NASA gatavo uzstāšanos uz Mēness, pieprasījis arī labāko viesnīcu Latvijā. Ar B.o.B. menedžmentu notiek sarunas par to, vai mūziķa komanda 19 cilvēku sastāvā gatava apmesties viesnīcā „Rīga", kur tiem rezervēti labākie numuri, līdz ar citiem galvenajiem māksliniekiem. Savukārt pārējos festivāla viesus uzņems viesnīca „Jūrnieks". Ņemot vērā, ka mākslinieki aizskatuvē pieprasījuši dušas, organizatori šobrīd izteikuši piedāvājumu Mežaparkā aiz estrādes esošajās telpās izremontēt esošās strādnieku dušas, kā arī paredzēts novietot vairākas pārvietojamās pirtis.

Rumāņu puišu grupa „Akcent" vēlas, lai organizatori parūpētos par izklaidi labākajā Rīgas naktsklubā, un, lai arī Rīgā ierodas četratā, prasījuši rezervēt galdiņu un nodrošināt dzērienus 10 personām.

Lietuviešu – britu kopprojekts „KeyMono" aizskatuves telpās lūguši sarūpēt patīkamu pārsteigumu, bet latviešu Dj meitenes – māsas „Dubsisters" vēlas miniatūru dinozauru.

Jau ziņots, ka 28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiks jauns populārās mūzikas un kultūras festivāls „Pestivals", kurā mākslinieki no ASV un Eiropas sniegs priekšnesumus 14 stundu garumā uz SMScredit.lv Galvenās skatuves, Fanu Reiss Dj skatuves un DāvanaTev.lv Aktīvajā laukumā. Tāpat festivālā būs pieejamas atrakcijas, interešu vietas un bērnu pilsētiņa.

Informācija www.pestivals.lv, biļetes – „Biļešu Serviss" tīklā, no 15 latiem.

Foto: Amerikāņu Hip-Hop mākslinieks B.o.B.. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV