Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Positivus festivāla laikā visvairāk pastkaršu saņēma Instrumenti, Damien Race, Keane un King Charles

EasyGet.lv, 24.07.2012. 11:33

Positivus festivāla apmeklētāji festivāla laikā varēja izmantot iespēju nosūtīt pastkartes saviem draugiem, radiem un iecienītajiem mūziķiem gan festivāla teritorijā un Telšu pilsētiņā, gan ārpus tās. Ārpus festivāla teritorijas tika izsūtītas vairāk nekā 800 pastkartes, no kurām aptuveni 35% aizceļoja pie adresātiem ārpus Latvijas teritorijas. Positivus apmeklētāji nosūtīja gandrīz 700 pastkartes festivāla dalībniekiem. Visvairāk pastkaršu saņēma grupa Instrumenti, Damien Rice, Keane un King Charles.

Ārpus Latvijas teritorijas pastkartes ar īpašo Positivus festivāla zīmogu visvairāk nosūtīja adresātiem Igaunijā, Zviedrijā, Vācijā un Lielbritānijā. Atsevišķas pastkartes savu ceļu mēro arī uz ASV, Ķīnu, Kanādu, Meksiku un Austrāliju.

Latvijas Pasta Eksprespasts nodrošināja iespēju nogādāt guļammaisus, teltis, apģērbus un citas sev nepieciešamās lietas uz un no Positivus festivāla teritorijas. Kopumā turp un atpkaļ tika nogādāti 49 sūtījumi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV