Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Dirty Deal Audio uzstāsies Liepājā

EasyGet.lv, 17.08.2012. 14:56

Šodien, 17. augustā, Prison bārā uzstāsies Dirty Deal Audio kolektīva biedri Niklāvz un Puķītis.
Dirty Deal Audio uzstāsies Liepājā

Niklāvz jeb, kā viņu mēdz dēvēt, Liepājas Bass ir dzimis un audzis liepājnieks un kā jau liepājniekam, Niklāvam mūzika ir tuva jau kopš bērnības. Ar bītu taisīšanu sācis aizrauties jau 2006. gadā, kad pasākumā saticis Dj Krii, kas palīdzējis ieviest skaidrību, kas tad īsti ir bīti un instrumentālais pavadījums saistībā ar hiphopu.

Kaut arī Niklāvz atzinību ir guvis salīdzinoši nesen, viņš jau šobrīd tiek uzskatīts par augstākās klases bītmeikeru Latvijas mērogā. Niklāva daiļradē nereti var vilkt paralēles ar tādu mākslinieku kā Hudson Mohawke un Lunice darbiem, taču Niklāva rokrakstu ar citiem sajaukt ir grūti.

Puķītis (Rīga/Liepāja) Dj* Dirty Deal Audio idejiskais tēvs un latviešu bītmūzikas entuziasts, virtuālais diskžokejs ar stāžu. Gādā par atbilstošu muzikālo atmosfēru un ballītes iekustināšanu un uzturēšanu gan latviešu, gan ārzemju bīt, trap, juke un dažādu mūzikas sajaukumu šūpojošās skaņās.

Ulda Rudaka radio intervija ar Puķīti: http://mixcloud.com/radionaba/bistamie-gadi-27062012_kristaps-pukitis/TV24

Dirty Deal Audio ir relatīvi jauns (kopā kopš 2011. gada septembra), radošas enerģijas pārpilns un dažādu žanru robežas pārkāpjošs jaunās elektroniskās deju un bītmūziķu kolektīvs. Tajā apvienojušies Latvijas jaunās paaudzes netradicionālās elektroniskās un samplētās mūzikas censoņi, kas šobrīd periodiski atrādās dažādās Latvijas (un ne tikai) pilsētās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV