Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Vecgada vakarā Palladium uzstāsies King Charles

EasyGet.lv, 12.09.2012. 08:53

Viens no šī brīža populārākajiem britu folkroka izpildītājiem King Charles 31.decembra vakarā uzstāsies koncertzālē Palladium, informē Positivus Music Maija Anna Ludbārža.
Vecgada vakarā Palladium uzstāsies King Charles

Positivus festivāla publikas mīlulis King Charles 31.decembrī sniegs vērienīgu vecgada aizvadīšanas koncertu koncertzālē Palladium. Ekstravagantais mūziķis, īstajā vārdā Čārlzs Kosta (Charles Costa), ir viens no daudzsološākajiem Britu alternatīvās, indie un folkpopa skatuves pārstāvjiem. Šī gada maijā iznāca mākslinieka debijas albums "Loveblood".

King Charles lieliski prot iedvesmot un saviļņot skatītājus - mākslinieka radītā mūzika ir dinamiska, atraisīta un neviltoti sirsnīga, kas jūtami izpaužas viņa koncertos. Cienītājiem King Charles ir pazīstams ar kompozīcijām "Bam Bam", "Love Lust", "Lady Percy" u.c.

Plašu ievērību Latvijas medijos King Charles ieguva jau 2011.gada Positivus festivālā, kad mūziķis pārsteidza un sajūsmināja klātesošos ar pārgalvīgu ģitārspēli uzrāpjoties Tele2 skatuves konstrukcijās. Savukārt šīs vasaras festivālā King Charles ar pārliecību nostiprināja festivāla favorīta pozīciju ne tikai ar izcilu muzikālu priekšnesumu, bet arī skaidrā latviešu valodā paziņojot: „Es esmu karalis!"Kopš savas muzikālās karjeras uzsākšanas 2007.gadā, King Charles ir devies koncertturnejās kopā ar Lauru Mārlingu (Laura Marling), Noah and the Whale, kā arī Mumford and Sons, ar kuriem kopā ierakstīts liriskais singls "The Brightest Lights".

King Charles 31.decembrī uzstāsies vecgada aizvadīšanas koncertā koncertzālē Palladium. Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena sākot no LVL 15. Biļetes Positivus Music reģistrētajiem lietotājiem būs pieejamas jau no ceturtdienas, 13.septembra, Biļešu Serviss kasēs.

Foto: King Charles. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV