Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

King Charles ar DJ setu uzstāsies Piena svētkos

EasyGet.lv, 11.12.2012. 09:08

Latvijā iemīļotais Britu folkpopa virtuozs un Positivus festivāla entuziasts King Charles pēc Vecgada koncerta Palladium ar DJ setu uzstāsies kafejnīcas „Piens" ceturtajos „Piena svētkos", informē Positivus Music pārstāve Maija Anna Ludbārža. Mākslinieka koncerts Palladium beigsies neilgi pirms pusnakts, savukārt svinīgais DJ sets „Piena svētkos" izskanēs no plkst. 02:00 – 04:00.
King Charles ar DJ setu uzstāsies Piena svētkos

Biļetes uz abiem pasākumiem iespējams iegādāties no 11.decembra visās Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv. King Charles Palladium koncerta biļešu cena – LVL 18. „Piena svētku" biļešu cena – LVL 10.

„Piena svētki", kas kļuvuši par ievērīgu notikumu Rīgas kultūras un izklaides vidē, šoreiz dabas un svinīgā datuma iespaidā pārcelsies uz iekštelpām. Ar DJ setiem uzstāsies arī Mārtiņš Ķibers, Ilmārs Šlāpins, Alise Ģelze un Mārtiņš Grauds. Tam visam pa vidu patiess festivāla prieks, atrakcijas, kaviārs, komplimenti un runas.

Kā iepriekš ziņots, ekstravagantais mūziķis King Charles, īstajā vārdā Čārlzs Kosta (Charles Costa), ir viens no daudzsološākajiem britu alternatīvās, indie un folkpopa skatuves pārstāvjiem. Šī gada maijā iznāca mākslinieka debijas albums "Loveblood".

Kopš savas muzikālās karjeras uzsākšanas 2007. gadā, King Charles ir devies koncertturnejās kopā ar Lauru Mārlingu (Laura Marling), Noah and the Whale, kā arī Mumford and Sons, ar kuriem kopā ierakstīts liriskais singls "The Brightest Lights".

King Charles lieliski prot iedvesmot un saviļņot skatītājus - mākslinieka radītā mūzika ir dinamiska, atraisīta un neviltoti sirsnīga, kas jūtami izpaužas viņa koncertos. Cienītājiem King Charles ir pazīstams ar kompozīcijām "Bam Bam", "Love Lust", "Lady Percy" u.c.

Papildus informācija: http://piens.nu/

Foto: King Charles. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV