Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Netīrās Cilpas remiksē Satellites LV dziesmu

EasyGet.lv, 24.09.2012. 15:39

Elektroniskās mūzikas atbalsta grupas Dirty Deal Audio mūziķi Netīrās Cilpas (ansis un 181h) īstenojuši grupas Satellites LV skaņdarba "Pievienojies!" remiksu, kas kā b-puse papildina tikko klajā nākušo grupas singlu.
Netīrās Cilpas remiksē Satellites LV dziesmu

Skaņdarba "Pievienojies!" remikss ir pirmais no 13. oktobrī gaidāmā remiksu mazalbūma „Pagrīdē", kurš būs pieejams digitālā formātā bezmaksas lejuplādēšanai interneta vietnē http://dirtydealaudio.bandcamp.com.

„Runājot par remiksiem, manā gadījumā visa remiksēšanas burvība slēpjas tajā, ka varu paspēlēties ar dziesmas noskaņu un gaisotni. Šī dziesmas versija ir gausa, drūma, gandrīz groteska, kas, manuprāt, visai veiksmīgi atbilst "Pievienojies" vēstījumam," šādiem vārdiem jauno remiksu savā blogā (http://ansis.me) raksturo Ansis.

Video skandarbam "Pievienojies!" (Netīrās Cilpas remix)

Remiksu izlase „Pagrīdē" ir „Satellites LV" un „Dirty Deal Audio" mūziķu kopdarbs. Albumā bez jau pieminētā „Pievienojies!" būs atrodami remiksi, kurus veidojuši Oriole, Kashuks, Niklāvz, Corona un dj Krii Kruu.

"Satellites LV" un "Dirty Deal Audio" aicina arī citus jaunos mūziķus pievienoties, lai radītu savu «Satellites LV» dziesmas «Pievienojies!» remiksu. Dziesmas instrumentu un vokālu celiņus iespējams lejupielādēt grupas mājas lapā (http://www.satellites.lv/remiksiem/ ). Gatavās remiksu versijas mp3 formātā vai saites uz skaņdarbu veidā jāiesūta līdz 10. oktobrim uz e-pastu info@satellites.lv.

Foto: Netīrās Cilpas. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV