Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Mart Inc. remiksē „Oranžās brīvdienas"

EasyGet.lv, 25.09.2012. 09:20

Pārsteigumu Latvijas neatkarīgās rokmūzikas un vienlaikus klubu mūzikas cienītājiem sagādājis DJ Mart Inc., kurš remiksējis latviešu turbofolka grupas „Oranžās brīvdienas" (OB) dziesmu „Uzblīduši kaklasaitēs".
Mart Inc. remiksē „Oranžās brīvdienas"

Kompozīcijai dots nosaukums „Oy! Oy! Oy!", un tas ir pirmais jebkad tapušais OB remiks. Mart Inc. ir DJ un producents, īstajā vārdā Mārtiņš Pīzelis. Viņš līdz šim veidojis remiksus un sadarbojies ar tādiem Latvijā zināmiem māksliniekiem, kā Zane Dombrovska, Normunds Rutulis, „Musiqq", Ella, Roberts Lejasmeijers u.c.

''Draugs, būdams liels „Oranžo brīvdienu" fans, ieteica ievērtēt albumu ''Everybody танцевать''. Mani ļoti patīkami pārsteidza grupas enerģijas pārpilnā mūzika, tāpēc radās doma kādu dziesmu remiksēt. It īpaši ''paķēra'' "Uzblīduši kaklasaitēs". Te arī rezultāts!'', saka Mart Inc..

Vislielāko pārsteigumu Mart Inc. sarūpējis pašām „Oranžajām brīvdienām". Grupas mūziķi pat nenojautuši, ka kaut kas tāds vispār top. „Mūsu agrākais ierakstu inženieris un mandolīnas spēlmanis Kaspars Čakste gan teica, ka aizsūtījis materiālu kādam dīdžejam, bet neuztvērām to īpaši nopietni. Katrā ziņā bija ļoti interesanti klausīties. Reizē tie esam mēs, reizē Mart Inc.," atzīst OB runasvīrs un dziesmas autors Ints Ķergalvis. Viņš arī neslēpj, ka vairākkārt jau paspējis kompozīciju atskaņot vairākās publiskās vietās, pildot Dj pienākumus: „Ir interesanti pavērot, kā cilvēki uztver ko tik visai kardināli atšķirīgu, skanējuma ziņā, no tā, ko darām ikdienā. Daudzi atpazīst, un tas vien jau ir sasniegums. Galvenais jau, ka mums pašiem patīk."

Šobrīd OB aktīvi strādā mēģinājumos, gatavojot jaunu programmu. Nākamgad paredzēts izdot jaunu albumu. „Nedaudz atpūtāmies pēc visai aktīvas koncertsezonas festivālu laikā vasarā, taču tūlīt jau atkal būsim uz skatuves dēļiem," saka I.Ķergalvis. Tāpat notikušas dažas izmaiņas grupas sastāvā, bet par tām pagaidām grupa plašākus komentārus nesniedz.

Foto: Oranžās brīvdienas uzstājas festivālā Laba Daba 2012. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV