Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

HMP? jauns video „Flash on Fire"

EasyGet.lv, 18.10.2012. 09:41

Grupas HMP? skaņdarbam „Flash on Fire" no jaunākā albuma "Mermaids" tapis video.

Šopavasar iznākušā grupas albuma "Mermaids" otrā singla "Flash On Fire" video tapšanā piedalījušies Anglijā dzīvojošais bandītfilmu režisors un operators Lauris Kārkliņš, fotogrāfs un video operators Mārcis Ruiķis, video māksliniece Inga Orole, video apstrādes speciālists Eduards Zagainovs, gaismu pavēlnieks Jānes Kukulis un audio meistars Kristaps Derums. Video filmēts Rīgā un Londonā septembrī un oktobrī.

Pēc septiņu mēnešu produktīva darbu šī gada aprīlī dienasgaismu ieraudzīja latviešu dub rokgrupas HMP? trešais albums "Mermaids". Albumā iekļautas 13 dziesmas, kuras ierakstītas studijā Veesais Records Rīgā. Grupā darbojas ģitārists un vokālists Aldis Kaņepe, multiinstrumentālists Elmārs Orols, bundzinieks Ēriks Lizbovskis, kā arī pie producēšanas piesaistītais britu latviešu izcelsmes producents Edmunds Ozoliņš aka Specialist, kurš darbojas arī UK projekta EarAbuse sastāvā. albumā "Mermaids" iekļauta arī abu grupu sadarbības rezultātā tapusī kompozīcija "Let the game begin" ar EarAbuse vokālisti Ellie Rea.

 

www.hmpband.com
skate.lv
diastudio.lv 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV