Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

The Velvet Supernova aicina uz gada pēdējo koncertu

EasyGet.lv, 02.11.2012. 12:59

Sestdien, 15. decembrī, klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies alternatīvā roka grupa The Velvet Supernova. Koncertā tiks pirmatskaņotas daudzas vēl nedzirdētas dziesmas no topošā debijas albuma, vienlaisku solot savu līdz šim vērienīgāko uzstāšanos.

Kopš dibināšanas 2010. gadā, grupa "The Velvet Supernova" ir laidusi klajā trīs radio singlus un snieguši vairāk kā 30 koncertus Latvijas un Lietuvas klubos un festivālos. Neilgajā pastāvēšanas laikā grupa ir nostiprinājusi plašu fanu bāzi kā Latvijā, tā arī Lietuvā, un saņēmuši daudz pozitīvu atsauksmju par kvalitatīvajiem ierakstiem un enerģiskajiem koncertiem. Pirmo grupas lielkoncertu 7. janvārī apmeklēja vairāk kā 300 klausītāju.

Gatavojoties 15. decembra koncertam, "The Velvet Supernova" strādā pie īpaša skaņas un gaismas noformējuma, ar ko paspilgtināt grupas līdz šim garāko un daudzpusīgāko koncertprogrammu.

Kā viesi pasākumā uzstāsies arī Latvijas alternatīvajā skatuvē labi pazīstamās grupas "Faithful In Misfortune" un "The Solid".

Biļetes uz pasākumu nopērkamas visās "Biļešu Serviss" kasēs. Pirmās 200 biļetes pieejamas par īpaši draudzīgu cenu - tikai Ls 2. Pieejamas arī īpašas biļetes par Ls 5, kuru īpašnieki koncerta dienā tiks aicināti satikt "The Velvet Supernova" un pārējās grupas, kā arī saņems dāvanas ar grupu simboliku un citus pārsteigumus.

http://www.thevelvetsupernova.com/
http://www.facebook.com/thevelvetsupernova

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV