Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Arēnā Rīga uzstāsies duets LMFAO

EasyGet.lv, 28.09.2012. 17:27

2. decembrī „Arēnā Rīga" uzstāsies viena no pasaulē aktuālākajām un pieprasītākajām grupām „LMFAO" no ASV , informē Aivars Līpenītis.

Divu gadu laikā nominēti MTV, Billboard, Grammy 36 kategorijās, no tām uzvarējuši apmēram pusē, hitu „Party Rock Anthem", „Sexy And I Know It", „Champagne Showers", „Sorry For Party Rocking" un citu skaņdarbu autori, deju kustības shuffle popularizētāji duets „LMFAO" 2012. gadā savas pagaidām vienīgās turnejas „Sorry For Party Rocking Tour" ietvaros apceļojuši visu pasauli. 2. decembrī, nedaudz vairāk kā divus mēnešus pēc paziņošanas par gaidāmo grupas izjukšanu, uzstāsies Latvijā – „Arēnā Rīga", grupu pārstāvot galvenajam dalībniekam RedFoo ar grupas biedriem „Party Rockers Crew".

„LMFAO" šovu, papildinātu ar vienu no labākajām deju grupām ASV, iespaidīgām video projekcijām un pirotehniku, piedāvā festivāls „Pestivals" un aģentūra „magicFIB" sadarbībā ar organizatoriem Igaunijā un Krievijā. Pasākumu būs iespēja apmeklēt dažiem tūkstošiem cilvēku. Tas sāksies 18:00 ar vietējo grupu un dīdžeju, kas tiks nosaukti drīzumā. Biļetes uz šovu „Biļešu Servisa" tīklā pieejamas no 16 līdz 27 latiem, stāvvietas ar „Party Rockers" fanu zonu un sēdvietas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV