Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

LMFAO Arēnā Rīga sola šampanieša dušu

EasyGet.lv, 27.11.2012. 15:13

2. decembrī „Arēnā Rīga" uzstāsies dueta „LMFAO" dalībnieks Redfoo kopā ar grupu „Party Rock Crew". Koncertu ievadīs latviešu mūziķi un dejotāji.
LMFAO Arēnā Rīga sola šampanieša dušu

„Arēnā Rīga" pasākums gaidāms no plkst. no 18:00, kad viens pēc otra ar setiem uz skatuves kāps DJ Gustavito – kluba „Coyote Fly" rezidents, radio dīdžejs, Dj Dzee un dīdžeju apvienība Danaiell Mariash & Ivo N.B.C. Live. Speciālu priekšnesumu sniegs deju studija „Most Wanted", savukārt viens no pēdējā laika populārākajiem latviešu duetiem „Bermudu Divstūris" uz skatuves pirms „LMFAO" uzstāšanās izpildīs savu jaunāko skaņdarbu „Disko", pirmo hītu „Labi" un citus. Pasākuma kulminācija būs Redfoo no „LMFAO" un „The Party Rock Crew" šovs, izpildot skaņdarbus „Sorry For Party Rocking", „I'm Sexy And I Know It", „Shampagne Showers" u.c.

ASV grupas „LMFAO" dalībnieki Rīgā no Šveices ieradīsies 2. decembra pēcpusdienā 13 cilvēku sastāvā, lai jau nākamajā dienā dotos uz Krieviju, kur sniegs uzstāšanos Sanktpēterburgā.

„Arēnā Rīga" grupas līderis Redfoo pieprasījis izveidot speciālu VIP zonu sev, grupas biedriem un vietējiem viesiem. Savukārt uz skatuves aizliegts uzkāpt pat prezidentam. Viesnīcā, aizskatuvē un VIP zonā organizatori pēc grupas pieprasījuma nodrošinās lielu skaitu ekskluzīvu dzērienu, turklāt vismaz 20 pudeles šampanieša uzstāšanās laikā paredzēts izliet skatītāju pūlī no skatuves.

Biļetes uz šovu pieejamas „Biļešu Servisā", šobrīd zemākā cena ir 18 lati. Fanu zonā biļetes cena 27 lati, bet sēdvietas – 20 un 25 lati. Informācija – www.pestivals.lv. Šovu piedāvā festivāls „Pestivals" koncertu sesijas ietvaros.

Foto: Redfoo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV