Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Ainars Virga kopā ar „Dzelzs Vilka" bundzinieku ieraksta dziesmu

EasyGet.lv, 27.11.2012. 12:31

Kamēr nenorimst kaislības par to, kas ir un kas nav Līvi un kam būtu tiesības šo vārdu nest tālāk, neapšaubāms grupas Līvi, pēdējo 25 gadu līderis Ainars Virga turpina savu solo karjeru, radot un ierakstot arvien jaunas rokdziesmas. Šoreiz kopā ar grupas  „Dzelzs Vilka"bundzinieku tapis jaunas dziesmas „Es nevaru bez tevis dzīvot" ieraksts.
Ainars Virga kopā ar „Dzelzs Vilka" bundzinieku ieraksta dziesmu

Dziesmas tekstu rakstījis Guntars Račs. Studijā „Sound Division" Ainaram Vigam palīdzēja grupas „Dzelzs Vilks" bundzinieks un labs viņa draugs Mārcis Judzis. Talkā nāca arī ģitārists Andrejs Meļņikovs, kurš iespēlējis ģitāras solo. Taustiņus un papildus vokālus ierakstījis dziesmas producents Artūrs Palkevičs. Papildus vokālus iedziedājis arī Ainara novadnieks, brašais ugunsdzēsējs Jānis Buķelis. Miksēšanas stadijā ir vēl viena Ainara Virgas dziesma, kura savu pirmatskaņojumu piedzīvos nākamā gada sākumā.

Foto: Ainars Virga un Mārcis Judzis. Foto (c) Artūrs Palkevičs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV