Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Grupa DaGamba izdod debijas albumu "New Life"

EasyGet.lv, 28.11.2012. 16:08

Ar singlu "Breaking the Rules" pirmo studijas albumu piesaka čellu grupa DaGamba. Līdzās jau atpazīstamiem radio singliem albumā "New Life" iekļauti pavisam jauni oriģināldarbi, tostarp sadarbības projekti ar pašmāju un ārvalstu mūziķiem, piešķirot „jaunu dzīvi" un jaunu skanējumu ierasti akustiskajam mūzikas instrumentam, informē mūziķu pārstāve Laura Lizuma.
Grupa DaGamba izdod debijas albumu "New Life"

Divi čelli, pašu radītais elektroakustiskais instruments cellobeat un nu jau arī balss ir grupas DaGamba – Valters Pūce, Antons Trocjuks un Ričards Čerenkovs – ieroču arsenāls, kas veido tās unikālo skanējumu un, nenoliedzami, arī skatuves tēlu. Apvienojot akadēmiskās zināšanas, skatuves pieredzi dažādos pašmāju un starptautiskos projektos, kā arī alkas pēc eksperimenta un citādas čellu mūzikas, DaGamba prasmīgi spēlējas ar jau zināmiem klasiskās un populārās mūzikas elementiem, vienlaikus radot arī paši savus oriģināldarbus.

Grupas debijas albumā "New Life" iekļauti gan jau atpazīstami DaGamba radio singli un skaņdarbi, gan arī vēl nedzirdēti oriģināldarbi un īpaši sadarbības projekti, tostarp romantiskā balāde "Qui est le fou?", ko iedziedājusi franču mūzikas uzlecošā zvaigzne Lara Bellerose, un dzīvās bungas sitaminstrumentu virtuoza Mareka Logina izpildījumā. No skarbas rokmūzikas caur ritmiskiem hiphop un šobrīd aktuālajiem dubstep elementiem, līdz pat romantiskai atelpai stīgu vibrācijās albums "New Life" ir grupas DaGamba pirmais dialogs ieraksta formātā, kas sola uzrunāt klausītāju visplašākajā čella mūzikas diapazonā.

Albums "New Life" jau no 3. decembra pieejams Mikrofona ieraksti tirdzniecības vietās, kā arī interneta vietnē doremi.lv. Izdevējs: Marana Productions.

Papildu informācija http://www.dagamba.eu/

Foto: Grupa DaGamba. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV