Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Dirty Deal Audio un Oriole izdod albumu "Pļavnieku laika mašīna"

EasyGet.lv, 04.12.2012. 14:35

Dirty Deal Audio pieonieris, bītmeikeris un mūzikas producents Oriole 7. decembrī Kaņepes Kultūras Centrā klausītājiem prezentēs savu albumu "Pļavnieku laika mašīna", informē Zane Malaševska.
Dirty Deal Audio un Oriole izdod albumu "Pļavnieku laika mašīna"

Oriole ar savu muzikālo sniegumu spēj aizraut pat tos, kuru ausīs viņa mūzika nonāk pirmoreiz. Viņš sniedzis ievērojamu artavu Latvijas hiphopa scēnā, sadarbojies arī ar ārzemju mūziķiem un izdevis vairākus albumus, kas izraisījuši rezonansi ne tikai hiphopa komūnā, bet arī ārpus tās. Oriole savu mūziku pasniedz ar neviltotu prieku un entuziasmu, telpu piepildot ar sevišķi pozitīvu enerģiju. Mūziķis radoši iespaidojas no mūzikas, kosmosa, cilvēkiem, labām grāmatām un sarunām; šie iespaidi palīdz viņam uzburt tos bītus un mūziku, ko viņš rada, vai tā būtu uz sampliem balstīta, vai pilnībā paškomponēta.

Bez Orioles savu mūziku spēlēs arī citi Latvijas talantīgākie netradicionālās elektroniskās un samplētās mūzikas jaunās paaudzes censoņi. Vakara gaitā savu mūzikas sniegumu rādīs Kashuks ar savu raksturīgo spēcīgo, masīvo skanējums, ko veido sintizatoru un citu instrumentu un trokšņu kokteilis. Tablis, kurš ir viens no latviešu bītmeikeriem ar visatšķirīgāko skanējumu,viņa mūzika saplūst vienā kopumā, veidojot "kraukšķīgu" bungu cilpu, "siltu" samplu un basa stereo ainavas. Par klausītāju muzikālo izklaidi gādās arī citi Dirty Deal Audio pārstāvji: Kristaps Ritms, Netīrās Cilpas, Niklavz u.c.

Tuvāk iepazīties un to lejuplādēt albumu iespējams Dirty Deal Audio Bandcamp lapā.

Orioles "Pļavnieku laika mašīnu" albuma noformējuma autore - Maija Kurševa.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV