Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

"Melo-M" gatavojas Jaunajam gadam

EasyGet.lv, 05.12.2012. 11:15

Gatavojoties gada nogalei, čellu trio "Melo-M" plāno ne vien vērienīgu lielkoncertu Rīgas Kongresu namā, bet arī aicina visus padomāt par radiem un draugiem, pārsteidzot ar neierastu un oriģinālu apsveikumu, kas atrodams nule izveidotajā interneta lapā www.jaunaisgads.lv.

Jaunajā interneta vietnē ikkatrs var dažu minūšu laikā kļūt par čellistu un "muzicēt" kopā ar "Melo-M" uz skatuves, kam nepieciešama tikai viena fotogrāfija. Vēlāk paša izveidoto apsveikumu iespējams nosūtīt gan citiem.

Gada nogalei čellu trio "Melo-M" gatavojas ļoti aktīvi: nesen klausītāju vērtējumam tika nodots grupas jaunais singls - kopdarbs ar dziedātāju Anci Krauzi "Suitu lūgsna", top jauns trio albums, bet 27. decembrī Rīgas Kongresu namā norisināsies grupas lielkoncerts "Jaunaisgads.lv".

Koncertā skanēs gan dziesmas no topošās grupas jaunās programmas, gan visu laiku populārākās dziesmas, sagaidāmi arī dažādi pārsteigumi.

Biļetes uz lielkoncertu jau iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/5693.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV