Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

GACHO un O.D.W. izdod kopīgu dziesmu

EasyGet.lv, 10.12.2012. 15:37

Dienasgaismu ieraudzījusi GACHO un pankroka grupas O.D.W. (Osiris Drinks Whiskey) kopīgā dziesma "Bizes", informē GACHO menedžments.
GACHO un O.D.W. izdod kopīgu dziesmu

Dziesma "Bizes" ir veltīta visu dzimumu pārstāvjiem un pārstāvēm, kam laba atpūta ir pirmajā vietā. Skaņdarbu ieteicams ir klausīties kā sabiedriskajā, tā privātajā transportā, diskotēkās un guļamistabās, un visur, kur tuvumā ir foršas meitenes. Dziesma nav jāuztver nopietni, bet gan brīvi ar smaidu, jo tā ir tikpat vienkārša kā tās jēgpilnais teksts, kas tika sadzejots 3 minūtēs un pati dziesma tika ierakstīta 5 minūtēs.

"Sadarbība kopumā bija lieliska, ja mēs tādos oficiālos terminos runājam. Bet, ja neoficiālāk, mēs vienkārši esam čomi un jau sen runājām, ka varētu kādu dziesmu kopā uztaisīt. Par cik nebija nekāda nedz noteikta termiņa, nedz kritērija jebkam, tad noruna kaut kur glabājās, bet realizācija nenotika nemaz tik drīz, kas nav slikti, jo mākslai uzspiest rāmjus vai termiņus ir noziegums. Man ļoti patīk tas, ko mēs galu galā kopā izveidojām. Vai patiks arī tautai, tas jau jāspriež pašai tautai.", tā par sadarbību saka grupas "O.D.W." līderis Atars Šimeks.

"Gribējās radīt kaut ko vieglu un tajā pašā laikā enerģisku, tāpēc dziesma tika ierakstīta vienā piegājienā "garage" stilā, lai nav nekas sarežģīts, bet ir tāda viegluma un patiesuma sajūta to klausoties. Tas pats ar klipu – uztaisījām īstu ballīti, izklaidējāmies pa īsto un pasaucām draugus uzfilmēt to visu no malas. Ja godīgi, neesam pārliecināti vai gribam redzēt klipa filmēšanas "making of" videorullīti. Pie reizes gribam atvainoties tiem cilvēkiem, kas tonakt bija apmetušies blakus numuriņos." – tā GACHO.

Par klipu Atars Šimeks teic: "Es zinu, Gatis speciāli izvēlējās filmēt tieši Liepājā, jo atcerās iepriekšējo reizi, kad mēs kopā bijām tajā pilsētā. Liepājai ir kaut kāda īpaša reibinājuma aura- tur nav iespējams palikt skaidrā. Nu jā, no tās iepriekšējās reizes es tikai atsevišķus momentus atceros. No šīs- kaut kā līdzīgi. Labi, ka ir uzfilmēts klips, vismaz kaut kāda iespēja paskatīties, kas tur īsti notika, patīt filmu atpakaļ un tādā garā."

Liels paldies par atbalstu klipa filmēšanā visiem, kas iesaistījās, un, jo īpaši, basketbola klubam "Liepājas Lauvas", Luijam un "Fontaine Royal", Rūtai un "Virši-A", kā arī Ervīnam un "GaCo".

Foto: GACHO un O.D.W videoklipā. Foto (c) Sergejs Skripa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV