Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Gacho Artusu Kaimiņu izaicina uz boksa maču

Easyget.lv, 12.10.2013. 09:44 | komentāri (1)

Mūziķis Gacho un aktieris Artuss Kaimiņš tiksies ringā 16. novembrī Tukumā šovā „Milžu cīņas 2”
Gacho Artusu Kaimiņu izaicina uz boksa maču

Latvijas Nacionālā teātra aktieris un interneta radio BOOM FM raidījuma „Suņu būda” vadītājs Artuss Kaimiņš savos raidījumos publiski aizskāris un izņirgājies par vairākām sabiedrībā zināmām personām, neuzņemoties par to atbildību. Šīm Kaimiņa cūcībām punktu vēlas pielikt mūziķis Gacho (Gatis Irbe), kurš izaicinājis aktieri 16. novembrī Tukumā šovā „Milžu cīņas 2” aizvadīt oficiālu boksa maču, informē „Tukuma Brāļu” sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Eisaks.

„Ir laiks pielikt punktu!” apgalvo pašmāju dziedātājs Gacho, kura daiļradi Artuss Kaimiņš publiski nodēvēja par kropļojošu. „Tas, ka viņš aizskāra manu daiļradi ir viens, taču ņirgāšanās par sievietēm un bērniem - tas jau ir nopietni.”

„Protams, Kaimiņa izteicieni par to, ka mana mūzika izkropļo, ir aizskaroši, jo ar šiem vārdiem viņš ne tikai aizvaino mani, bet arī manus klausītājus, kuri iecienījuši manu mūziku,” saka Gacho. „Viņš bez sirdsapziņas pārmetumiem izsmej neaizsargātus cilvēkus, paliekot nesodīts. Agrāk no mazotnes skolās mācīja, ka džekiem jāaizstāv vājākos - sievietes un bērnus, taču, lai arī Artuss plašākās sabiedrības acīs kļuvis par negatīvu tēlu, neviens neko negrasās darīt,” mūziķis aizstāv aktiera „upurus” - seriālā „Uguns Grēks” Zentas lomas atveidotāju aktrisi Regīnu Devīte, modes blogeri Denisu Ševeļovu, tīņu reperi Nottāru u.c. personāžus, kuri nespēja pretoties Kaimiņa vārdu teroram.

Irbes – Kaimiņa savstarpējo attiecību skaidrošanas pirmais raunds notika mikroblogu vietnē Twitter.com, taču šo konfliktu mūziķis vēlas noslēgt ringā.

„Man priekšlikums – lai Kaimiņa nekaunība neaug augumā, piedāvāju viņam cīņu ringā, kurā mēs krustotu dūres pēc viņa izvēlētiem noteikumiem – bokss, kikbokss, karatē, MMA (Mixed Martial Arts) vai jebkurš cits viņa izvēlēts cīņas sporta veids. Šī viņam ir iespēja nodemonstrēt savu vīrišķību. Cīņa notiks neitrālā teritorijā, pilnā aizsargekipējumā un tiesnešu uzraudzībā. Viss oficiāli!”

„Kaimiņš ir ne tikai miesās stipri raženāks par mani, bet arī viņa pieredze ielu cīņās ir krietni lielāka par manu pieredzi ringā. Tātad visi plusi ir viņa kabatā.”

„Ja Artuss ir īsts vīrs, par kādu viņš sevi pozicionē, viņš piekritīs manam izaicinājumam. Kaimiņš ne ar ko neriskē - ja uzvarēšu es, viņu uztvers par cilvēku, kurš atbild par saviem vārdiem, bet, ja es piekāpšos, Artuss kļūs par varoni.”
Gacho piedāvā Artusam Kaimiņam ar viņu dūres krustot jau 16. novembrī Tukumā starptautiskā cīņu šova „Milžu cīņas 2” ietvaros. Tagad viss tikai Kaimiņa rokās.

Foto: Gacho. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV