Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Grupas ''Laime Pilnīga'' Arķomu periods

Aiga Leitholde, 14.01.2013. 09:28

Otrdien, 15. janvārī, Artelī - gandrīz teātrī koncertu divās daļās sniegs grupa ''Laime Pilnīga''. 2011. gada novembrī Artelī grupa nospēlēja akustisko koncertu, gūstot klausītāju atsaucību. Grupa sola, ka lielākas ietilpības koncertzāles šogad vēl tikšot pārbaudītas, bet Artelis esot vislabākā vieta intīmam koncertam.
Grupas ''Laime Pilnīga'' Arķomu periods

"Pirmā daļa ir veidota idejiski līdzīgi kā iepriekšējais Arteļa koncerts, bet otrajā daļā mēs uzstumsim lielo pastiprinātāju, lai drošāk un ilgāk kaut ko nospēlētu," – atklāj grupas vokālists Ervīns Ramiņš. Telefona sarunā piedalās arī ģitārists Mārcis Vasiļevskis un bundzinieks Elvijs Mamedovs. Mūziķi spēlē skanīgi un krāsaini, un arī viņu smiekli ir sirsnīgi un ļoti lipīgi. Mēs vairāk smejamies, nekā risinām plānoto sarunu.

Klausītājam no šīs sarunas svarīgi ir zināt divas lietas. Pirmkārt, "mēs nekad neesam saņēmuši ziedus, bet būtu nenormāli iepriecināti, ja pēc koncerta mēs saņemtu ziedus" – atzīstas Ervīns. Otrkārt, koncertā būs dzirdamas jaunas dziesmas. Nosaukumi vēl ir tapšanas stadijā.

Angliski runājošās zemēs dziesmu nosaukumus to tapšanas stadijā sauc par working title. Kādi working title ir jūsu dziesmām?

Ervīns: Mums ir ļoti labi working title!

Mārcis: Pirmajai dziesmai ir pierakstīts nosaukums ''Rivendell'', lai ko tas arī nozīmētu.

Ervīns: Tas ir no Gredzenu pavēlnieka, es tikai nezinu, kāpēc. Tas ir vienīgais saprotamais vārds no demo ieraksta. Otra dziesma, smeļoties iedvesmu no Laura Reinika, mums ir ''Bandžo Valters''. Tie mums ir pagaidu nosaukumi.

Mārcis: Mums vēl ir ''Kārtējais Arķoms''.

Ervīns: Mums jau trīs gadus ir Arķoma periods, kad jaunās dziesmas uzskaitām - Arķoms #3, #5. Arķoms ar Korgu, Arķoms bez Korga – visādas individuālas lietas, pēc kurām mūziķi atšķir dziesmas. It sevišķi bundzinieki.

Elvijs: Bundzinieks parasti atšķir dziesmas pēc piedziedājumiem.

Bet filmu ''Hobits'' jūs esat redzējuši?

Ervīns: Protams, es esmu redzējis!

Koncerts notiks 15. janvārī plkst. 19:00 radošajā „Artelī – gandrīz teātrī". Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties www.bezrindas.lv, cena: 4 Ls. Vietu skaits ļoti ierobežots.

Foto: Laime Pilnīga. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV