Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„Burned In Blizzard" startē „Sweden Rock Festival 2013" konkursa finālā

EasyGet.lv, 23.01.2013. 12:15

Latvijas heavy metal grupa „Burned In Blizzard" iekļuvusi smagās mūzikas festivāla „Sweden Rock Festival 2013" konkursa finālā, informē grupas menedžere Laila Siliņa. Balsošana par grupām dalībai festivālā ilgs līdz 12. februārim mājaslapā www.swedenrock.com.

Balsošanas fināla kārtā startē 25 grupas, no kurām tikai trīs izcīnīs iespēju uzstāties uz „Sweden Rock Festival" skatuves 2013. gada vasarā. Balsošana notiek festivāla mājaslapā www.swedenrock.com līdz 12. februārim. „Burned In Blizzard" ir ne tikai vienīgā Latvijas, bet arī vienīgā grupa no Baltijas, kas tikusi līdz konkursa finālam. No vienas IP adreses var balsot divas reizes dienā.

Festivāls notiks no 5. līdz 8. jūnijam Solvesborgā, Zviedrijā, kurā kā galvenie mākslinieki ir apstiprinātas grupas „Kiss", „Europe", „Rush" un „Saxon", bet grupu sarakstu turpina virkne citu atpazīstamu grupu.

Savas muzikālās karjeras laikā "Burned In Blizzard" ir izdevuši vienu studijas albumu ar nosaukumu "Whiteout" un vienu oficiālo mūzikas video dziesmai „Power and Honour". Lietuvas drukātais medijs „Forgotten Path" par „Burned In Blizzard" raksta: „Burned In Blizzard ir viena no interesantākajām grupām Latvijā, ja ne pat visā Baltijā". Dziesma „Niwian" ir tikusi atskaņota Itālijas metāla mūzikas bloga radio The Pit of the Damned. Albums „Whiteout" ir nominēts Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas 2012 nominācijā "Labākais Smagā roka vai Metāla mūzikas albums".

Tiešā saite uz balsošanu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV