Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„Burned In Blizzard" svin divu gadu dzimšanas dienu

EasyGet.lv, 05.02.2013. 09:14

23. februārī klubā „A Nice Place" īpašu 2 gadu dzimšanas dienai sagatavotu koncertprogrammu „Life Worth Living" sniegs jaunā Latvijas heavy metal apvienība „Burned In Blizzard", informē grupas menedžments.
„Burned In Blizzard" svin divu gadu dzimšanas dienu

Koncerta programmu veidos gan grupas oriģinālrepertuārs, gan īpašs līdz šim „Burned In Blizzard" izpildījumā nedzirdētu dziesmu akustisko aranžiju papildinājums. Grupas uzstāšanās tiks akcentēta ar atmosfērīgu sktuves māksliniecisko noformējumu, ļaujot pietuvoties soli tuvāk konceptuālam koncerta risinājumam ar nosaukumu „Life Worth Living".

Muzikālās karjeras laikā „Burned In Blizzard" ir izdevuši vienu studijas albumu „Whiteout" un vienu oficiālo mūzikas video dziesmai „Power and Honour". Grupa, pazīstama ar melodisku un smagu skanējumu, kas papildināts ar divbalsīgiem ģitāru solo un daudzbalsīgām vokālu melodijām, ir ieguvusi balvu kā 'Labākā jaunā Latvijas metal grupa 2011' un uzvarējusi citos vietējā mēroga konkursos. Pēc 2012. gada panākumiem grupa ir arī nominēta „Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas 2012" nominācijā „Labākais Smagā roka vai Metāla mūzikas albums". „Burned In Blizzard" ir arī veiksmīgi startējuši „Sweden Rock Festival 2013" grupu konkursā un cīnās fināla balsošanā par iespēju uzstāties vērienīgajā festivālā 2013. gada vasarā.

Lai arī „Burned In Blizzard" aktīvās muzikālās darbības periods nav ilgs, salīdzinoši ar citiem Latvijas metāla skatuves pārstāvjiem divu gadu laikā ir daudz sasniegts un uzkrāta liela pieredze. Tas grupu motivējis rakties dziļāk savā radošumā un izaicināt pašiem sevi, lai radītu un sniegtu aizraujošu uzstāšanos, kas vienlaikus iezīmēs gan grupas divu gadu darbības gadadienu, gan arī pirmā studijas albuma 'Whiteout' cikla noslēgumu. „Pievēršanās dziesmu akustiskajām aranžijām ir pavērusi durvis uz jaunu skatpunktu un dod svaigu iedvesmu dziesmās, kuras jau labu laiku esam spēlējuši," dzimšanas dienas koncerta ieceri komentē grupas basģitārists Rolands Ignatjevs. Pēc 23. februārī gaidāmā koncerta „Burned In Blizzard" pārtrauc aktīvo koncertdarbību, lai atgrieztos mēģinājumu telpā un studijā un pievērstos jauna materiāla radīšanai.

Biļetes uz koncertu 23. februārī klubā „A Nice Place" pieejamas iepriekšpārdošanā https://www.ticketshop.lv/site/events/view/297. Sākotnējā biļetes cena ir Ls 3,50, kuras ir ierobežotā daudzumā, vēlāk biļešu cena pieaugs. Papildus tiek piedāvātas fanu biļetes par Ls 7, kurās ir iekļauts koncerta apmeklējums un bezmaksas Blizzard-šots kopā ar grupu, kā arī iespēja fotografēties ar mūziķiem un būt ballītē aizkulisēs pēc koncerta.

Papildus info: http://www.draugiem.lv/burnedinblizzard/ un https://www.facebook.com/Burnedinblizzard

Foto: „Burned In Blizzard". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV