Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Mežaparkā ar koncertšovu uzstāsies The Killers

EasyGet.lv, 05.02.2013. 16:42 | komentāri (2)

26. jūnijā Rīgā, Mežparka Lielajā estrādē ar pārsteidzošu šovu uzstāsies viena no pēdējos gados pasaulē populārākajām poproka grupām The Killers, vēsta informācija Biļešu servisa mājaslapā.
Mežaparkā ar koncertšovu uzstāsies The Killers

Grupa pērn izdeva savu ceturto studijas albumu "Battle Born". "Tas ir smagākais, ko jebkad esmu paveicis savā dzīvē. Tas ir ilgākais laika posms, kurā mēs esam veikuši savu ierakstu, kā arī garākais laika posms, ko esmu pavadījis dziesmu vārdu sacerēšanai. Es vēlētos teikt, ka esam sasnieguši pašu pilnību," stāsta grupas solists Brendons Flovers (Brandon Flowers).

Albuma producēšanā iesaistījušies arī Stjuarts Praiss (Stuart Price), kurš strādājis ar Madonnu, Stīvs Lilivaits (Steve Lillywhite), Demjens Teilors (Damian Teilore) un Brendans O'Braiens (Brendan O'Brien).

Albuma izstrādes procesā grupa sadarbojusies ar pieciem producentiem - Stīvu Lilivaitu (Steve Lillywhite), Deimianu Teiloru (Damian Taylor), «U2» un Boba Dilana (Bob Dylan) producentu Danielu Lanuā (Daniel Lanois), „Day & Age" producentu Stjuartu Praisu (Stuart Price) un roka meistaru Brendanu O'Braienu (Brendan O'Brien), kas atbildīgs par Brūsa Springstīna (Bruce Springsteen) u.c. rokmūziķu ierakstiem.

2010. gada februārī, kad grupa The Killers bija atgriezusies no daudzajiem koncertiem un ceļojumiem, ko viņi pavadīja savā 18 mēnešu pasaules tūrē, mūziķi nonāca krustcelēs. Viņi bija pārdevuši ap 15 milj. kopiju „Hot Fuss", „Sam's Town" un „Day & Age", apceļojuši apkārt pasaulei, saņēmuši atzinību kā viena no pasaules slavenākajām poproka grupām, bet saprata, ka nepieciešams dot sev brīdi atelpai, lai saliktu visu pa plauktiņiem un atpūstos viens no otra, no ceļojumiem.

Mūziķi paši atzīst, ka šī pauze bija ļoti noderīga - tās laikā Brendons, Marks un Ronijs veidoja savas solo karjeras, pēc kāda laika sanākot kopā uz festivālu Čīlē un saprotot, ka jārada jaunas dziesmas. Pēc pāris dienām radās dziesma, kas varēja kļūt arī par albuma „Battle Born's" singlu - „Runaways".

The Killers izdevuši 4 studijas albumus, 1 apkopotu un 1 dzīvo ierakstu, saņēmuši divas Britu mūzikas balvas, 7 Grammy nominācijas un pārdevuši vairāk nekā 16 miljonus ierakstu visā pasaulē. Grupa saņēmusi NME, Brit, MTV Eiropas un MTV Video balvas. Koncertā Mežparka Lielajā estrādē 26. jūnijā grupa sola atskaņot arī jaunos hitus - "Miss Atomic Bomb" un "Here with Me", kā arī jau zināmās dziesmas "Somebody Told Me", "Mr. Brightside", "Read My Mind", "Human", "When You Were Young" u.c.

Biļetes uz koncertu būs iespējams iegādāties visās "Biļešu serviss" kasēs un www.bilesuserviss.lv no 7. februāra. plkst. 12:00. Biļešu cenas sākot no 20 LVL (Biļešu skaits ierobežots).

Papildu informācijai: http://www.thekillersmusic.com/

Foto: The Killres. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV