Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Festivālā Pestivals uzstāsies Kreigs Deivids

EasyGet.lv, 01.03.2013. 13:49 | komentāri (2)

Galvaspilsētas populārās mūzikas un kultūras festivālā „Pestivals” uzstāsies viens no populārākajiem Lielbritānijas mūziķiem Kreigs Deivids. Festivāla jaunums - ROCK skatuve.
Festivālā Pestivals uzstāsies Kreigs Deivids

Uz festivāla galvenās skatuves papildus jau izziņotajam festivāla māksliniekam, mūziķim MC Hammer uzstāsies zviedru popmūzikas pārstāvis Eric Saade, Lielbritānijas rokgrupa The Qemists, RnB mūziķis un producents Angel, deju mūzikas zvaigzne rumāniete Inna un pēdējās desmitgades viens no populārākajiem Lielbritānijas mūziķiem Kreigs Deivids, informē festivāla pārstāve Laura Kukaine.

Viens no festivāla jaunumiem ir ROCK skatuve, uz kuras kāps dziedātājs Dons, Miks Dukurs, latgalietis Sovvaļniks, jaunā progressive-pop grupa Galaxy Bossons, tautā iemīļotie Astro’n’out, Dzelzs vilks un rokgrupa Early Morning Rebel no ASV.

Festivāls „Pestivals” atklāj, ka programmu papildinās vēl vairāki vietējie un ārvalstu mūziķi, kā arī festivāla apmeklētājus iepriecinās citi jaunumi, par kuriem organizētāji informēs drīzumā.

Festivāls „Pestivals”, kas 2012. gadā notika pirmo reizi, pulcējot vairākus tūkstošus apmeklētāju un pusotru simtu mūziķu no visas pasaules, 2013. gadā priecēs ar divu dienu programmu 12. un 13. jūlijā Mežaparkā.

Biļetes uz festivālu „Pestivals” iespējams iegādāties „Biļešu Serviss” tīklā par 14 Ls līdz 8. martam vai 5000 biļetēm. Ar festivāla „Pestivals 2012” aprocēm vai koncertu sesijas drukātajām biļetēm – 10%.

Organizē: magicFIB. Vairāk informācijas www.pestivals.lv

Foto: Kreigs Deivids. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV