Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Comedy Club” jubilejā sveiks Kreigs Deivids

Easyget.lv, 17.06.2013. 14:10

Festivālā „Augstā humora nedēļa”, kas notiks „Comedy Club” desmitgades jubilejas ietvaros, piedalīsies pasaulslavenais britu izpildītājs Kreigs Dievids.

Šis vasaras zvaigznēm bagātākā un aizraujošākā pasākuma viesu vidū būs arī populāru kompozīciju „7 Days” un „Walking Away” izpildītājs Kreigs Deivids.

Jau ar pirmo singlu dziedātājs un dziesmu autors Kreigs Deivids kļuva par pašu jaunāko britu mūziķi, kas ierindojies Lielbritānijas hitparādes pirmajā vietā. Nākamie albumi viņu padarīja slavenu visā pasaulē. Deivids ir ierakstījis kopīgus hitus ar Krievijas repa /hipkopa /R’n’B izpildītāju Timati un rokmūzikas leģendu Stingu.

Kreigs Deivids uz Jūrmalu atlidos tieši no Maiami, kur viņš pašlaik dzīvo. 31. jūlijā – festivāla atklāšanā izklaides kompleksā „Havana Club” mākslinieks apsveiks „Comedy Club” ar jubileju un uzstāsies ar koncertu, kur izpildīs savus slavenos hitus. 1. augustā mūziķis piedalīsies pirmā vakara koncerta filmēšanā, kur pastāstīs par pludmales modi Maiami un dalīsies iespaidos par Jūrmalu un Latvijas skaistā dzimuma pārstāvēm. Pie viena pārbaudīsim arī mākslinieka humora izjūtu, jo neviens nav atcēlis galveno „Comedy Club” formātu.

Biļešu pasūtīšana: Tālrunis: +371 67105220; iegāde: http://www.bilesuserviss.lv/. Vecuma ierobežojumi: 16+.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV