Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Karels Marks Šišons kļūst par Britu impērijas ordeņa virsnieku

easyget.lv, 12.03.2013. 17:39 | komentāri (1)

Bijušais Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra galvenais diriģents un mākslinieciskais vadītājs Karels Marks Šišons Bekingemas pilī Londonā oficiālā ceremonijā saņēmis Britu impērijas virsnieka ordeņa pakāpi, informē The Gibraltar Philharmonic Society.
Karels Marks Šišons kļūst par Britu impērijas ordeņa virsnieku

Britu impērijas virsnieka ordeņa pakāpi Karlam Markam Šišonam pasniedza Viņa Karaliskā Augstība Velsas princis Čārlzs, kurš šajā ceremonijā pārstāvēja Viņas Majestāti Anglijas karalieni Elizabeti II. Privātajā pasākumā piedalījās Maestro sieva operdziedātāja Elīna Garanča un vecāki Harijs un Leonora Šišoni.

Britu impērijas virsnieks ir Britu impērijas ordeņa otrā pakāpe – pagodinājums, ko piešķir Anglijas karaliene. Tas parasti tiek piešķirts par īpašu kalpošanu sabiedrībai vai izcilību kādā atsevišķā nozarē – sportā, mākslā vai izklaides industrijā Lielbritānijā vai Britu sadraudzības valstīs.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV