Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Igo jaunais singls Krievijas radiostacijās

easyget.lv, 14.03.2013. 14:57

Igo dziesmas “Tu esi atnākusi” versija krievu valodā iekļūst Krievijas radiostacijā Kalugā topa pirmajā vietā un pastāvīgajā rotācijā
Igo jaunais singls Krievijas radiostacijās

Latviešu mūziķis Igo ir ne tikai mīlēts pašu mājās, bet arī Krievijā, ko apliecina viņa pēdejie panākumi Krievijas radiostacijā Kalugā. Krievijā Igo fani ir tādā pulkā un tik aktīvi, ka dziesma „Будь со мной” nokļuvusi aptaujas pirmajā vietā ar pārsvaru pār citām dziesmām, kas šī gada februārī piedalījās klausītāju balsojumā. Pateicoties šiem panākumiem, dziesma ir ieguvusi iespēju tikt atskaņota pusgadu pastāvīgā rotācijā šajā radiostacijā, kā arī iekļuvusi cīņā par gada dziesmu.

Muzikālajā cīņā par iekļūšanu finālā Igo apsteidza tādas Krievijas labi zināmas grupas kā „Jupiter” (Jurijs Butusovs - bijušās grupas „Nautilus Pompilius” līderis), „Nogu Svelo” un „Piknik”. Dziesma "Будь со мной" tiek atskaņota vēl divpadsmit citās Krievijas radiostacijās.
Atgādinām, ka sākotnēji dziesma tapa latviešu valodā Igo skaņu ierakstu studijā un ir Igo un komponista Aivara Hermaņa veltījums Valentīna dienā.

Foto: Igo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV