Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Lietuvas senāko rokfestivālu Galapagai iekaro latvieši

Easyget.lv, 03.04.2013. 10:48 | komentāri (1)

Festivālā Galapagai uzstāsies latviešu rok un pop mūzikas pēdējā laika aktuālākās grupas - The Sound Poets, Astro’n’out un Instrumenti.
Lietuvas senāko rokfestivālu Galapagai iekaro latvieši

Galapagai festivāls ir lielākais, senākais starptautiskais open-air rokfestivāls Lietuvā. Šogad tas notiks jau vienpadsmito reizi - 2. un 3. augustā. Festivāls norises vieta ir Zarasas sala, kas atrodas nieka 20 kilometrus no Latvijas robežas un tikai 30 km no Davgavpils.

Vienpadsmit gadu laikā uz festivāla skatuvēm spēlējušas 232 grupas no 13 pasaules valstīm, starp tām Chase & Status, Guano Apes, Paradise Lost, Korpiklaani, Deathstars, Sonic Syndicate, Pain, Breed 77, Blaze Bayley (ex.Iron Maiden), Disco Ensemble, Lapko un citas.

Šogad savu dalību apstiprinājušas tādas starptautiskas muzikālas apvienības kā Jau Hadouken! (UK), Lyapis Trubeckoy (BY), Antis (LT), The Angelcy (IL), Mandragora (LT), Trendkill Method (LV), Digital Digital (LV), Hayley’s Royal Whorse (FI) un kuplā skaitā klausāmas būs arī labākās Lietuviešu grupas. Skaļākie festivāla hedlaineri vēl sekos.

Festivāls divās dienās piedāvās plašu muzikālo, sporta un izklaides programmu ar vairākām radošām darbnīcām, ekstrēmām izklaides iespējam, studijām un citiem izklaides veidiem, kas ļaus relaksēties un uzkrāt enerģiju visam gadam.

Biļetes nopērkamas Biļešu Servisa kasēs no 3. aprīļa plkst. 11:00. Līdz 19. aprīlim biļešu cena - 14 lati. Tuvojoties festivālam, cena pieaugs.

Festivāla oficiālā mājaslapa: www.galapagai.lt

Foto: The Sound Poets. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV