Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

The Sound Poets izsludina papildkoncertu

Easyget.lv, 30.09.2013. 11:52

The Sound Poets ziņo par 24.oktobra koncerta veiksmīgu biļešu pārdošanu un izsludina papildu koncertu, kas notiks dienu pirms - 23.oktobrī turpat, koncertzālē Palladium.
The Sound Poets izsludina papildkoncertu

"Esam patīkami satraukti pirms gaidāmā koncerta. Tas būs mūsu grupas pirmais īstais, lielais solokoncerts. Motivāciju sniedz klausītāju interese - vēl līdz koncertam mēnesis, bet biļetes jau pārdotas, tāpēc izlēmām par papildu koncertu," ar gandarījumu stāsta grupas solists Jānis Aišpurs.

Šī gada martā I Love You kompānijas paspārnē tika izdots grupas The Sound Poets studijas albums "Tavs stāsts". Koncerts Palladium koncertzālē ir albuma turpinājums dzīvā izpildījumā. Tas būs pirmais grupas solo koncerts, līdz ar to solās būt īpašs. Koncertam grupa gatavo dažādus pārsteigumus.

Ieeja pasākumā ir bez vecuma ierobežojuma. Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas. Biļešu cena šobrīd 9 lati un ir pieejamas internetā - eKasē www.ekase.lv. Ieeja Palladium koncertzālē no 19:00.

Grupas informācijai iespējams sekot:
https://www.facebook.com/thesoundpoets
http://www.draugiem.lv/thesoundpoets
https://twitter.com/thesoundpoets

Foto" Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV