Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Labākā beļģu koncertgrupa Kapitan Korsakov uzstāsies “Depo”

Easyget.lv, 04.04.2013. 14:08

Svētdien, 7. aprīlī, klubā "Depo" koncertēs viena no slavenākajām Beļģijas grupām Kapitan Korsakov, daudzi dēvē to par labāko Beļģijas koncertgrupu.
Labākā beļģu koncertgrupa Kapitan Korsakov uzstāsies “Depo”

Apvienība Kapitan Korsakov uzstājusies festivālos Dour, Pukkelpop, arī Plink Plonk (Igaunijā). Beļģijas lielākā radiostacija viņu pirmajam singlam piešķīrusi balvu „gada rifs”.

Neganta koncertu grupa ar enerģijas pāri plūstošo līderi Pieter-Paul De Vos, plaši pazīstamam ar savu harizmu, ģitāru bendēšanu un uzstāšanos kailam. Pukkelpop festivālā viņiem pievienojās grupa And So I Watch You From Afar, kas izvērtās par neaizmirstamu džemu pieciem ģitāristiem un diviem bundziniekiem 10 minūšu garumā. Savā mūzikā apvieno trokšņainas ģitāras, grūvīgus ritmus. Noiserock, sludge, shoegaze cienītājiem. Patiks, ja klausieties Sonic Youth, Pissed Jeans, My Bloody Valentine, Tesa.

Ieejas maksa koncertā 3 Ls, 2 Ls ar flaijeri no www.klubsdepo.lv, 1 Ls, ja esi atzīmējies facebook, ka dosies https://www.facebook.com/events/426397300768343/ . Pēc koncerta (ap 23.00) ieeja bez maksas.

http://www.kapitankorsakov.com/Home.html

Foto: Kapitan Korsakov. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV