Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Igo ar jaunu koncertprogrammu uzstāsies Dzintaru koncertzālē

Easyget.lv, 10.04.2013. 14:15

28. augustā Dzintaru koncertzālē ar jauno koncertprogrammu „Zeme” uzstāsies mūziķis Igo, informē mūziķa pārstāve Ieva Šteinberga. Koncertprigramma turpina dabas stihiju ciklu „Uguns. Zeme. Ūdens. Gaiss” 

Pirms diviem gadiem kopā ar komponistu Jāni Strazdu tika uzsākts četru dabas stihiju cikla „Uguns. Zeme. Ūdens. Gaiss” pirmais projekts „Uguns”, kuru ar dzejas, mūzikas, kā arī vizuālās mākslas palīdzību un savu mītisko stāstu par pasauli veidoja Igo. Šīs vasaras nogalē Igo saviem klausītājiem piedāvā četru dabas stihiju cikla otro muzikālo projektu „Zeme”, kas tiek veidots ar dziedātāja, mūziķa un daudzpusīgā mākslinieka Igo radītu dzeju un komponista Valta Pūces oriģinālmūziku.

Jaunās koncertprogrammas „Zeme” pirmajā daļā Igo ar mūziķiem atskaņos skaņdarbus, kas veltīti zemes tēmai, savukārt koncerta otrajā daļā skanēs skaņdarbi no Igo zelta repertuāra un cikla „Uguns”.

Igo projektā „Zeme” uzstāsies kopā ar plašu mūziķu un viesmākslinieku sastāvu. Šobrīd savu dalību projektā apstiprinājuši Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa, Dailes teātra aktieris un režisors Juris Strenga, mūsdienu deju grupa „Buras”, etnoroka dziedātāja un vijolniece Kristīne Kārkla-Puriņa, Igo pavadošā grupa: bundzinieks Vilnis Krieviņš, basģitārists Mārtiņš Burkevics, pianists Juris Kristons, ģitārists Ēriks Upenieks un citi.

Pirms gaidāmā projekta Igo kā ilgi lolotu ziņnesi klausītāju vērtējumam nodod jaunās koncertprogrammas „Zeme” tituldziesmu „Zemes Rīts”. Dziesmas vārdu autors ir Igo, komponists - Valts Pūce. Dziesma ieskaņota un miksēta Igo studijā, tās tapšanā piedalījušies arī bekvokālistes Ieva Kerēvica un Žubīne (bekvokāls), komponists Valts Pūce pie taustiņinstrumenta, ģitārists Ēriks Upenieks, čellists Valters Pūce, bundzinieks Vilnis Krieviņš, basists Mārtiņš Burkevics, kā arī Andra Veismaņa stīgu kvartets. Skaņu ieraksta režisors Ēriks Upenieks.

Pēc koncertprogrammas „Zeme” pirmatskaņojuma Dzintaru koncertzālē koncerti notiks arī citviet Latvijā - 25.oktobrī Valmieras Kultūras centrā, 1. novembrī Jelgavas kultūras namā, 2. novembrī Liepājas Olipmiskā centra Rožu zālē un 8. novembrī Pārdaugavas koncertzālē jeb Rīgas Stradiņa universitātes lielajā aulā.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena - sākot no Ls 5.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV