Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Igauņu Sibyl Vane Rīgā sniegs albuma prezentācijas koncertu

Easyget.lv, 19.04.2013. 15:36

Igauņu rokgrupa „Sibyl Vane” turpina sava debijas albuma koncertturneju un sestdien, 20. aprīlī, uzstāsies klubā „Nabaklab”.
Igauņu Sibyl Vane Rīgā sniegs albuma prezentācijas koncertu

Pēc debijas albuma „Love, Holy water and TV” izdošanas Latvijas ierakstu izdevniecības „I love you Records” paspārnē pagājušā gada novembrī „Sibyl Vane” nav beiguši aktīvi koncertēt visās Baltijas valstīs un šonedēļ uzstāsies Vecrīgas klubā „Nabaklab”. Grupu var saukt par visaktīvāk Baltijas valstīs koncertējošo apvienību, regulāri spēlējot koncertus Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, kā arī nesen iesildot alternatīvā roka grandu „Garbage” koncertu Rīgas koncertzālē „Palladium”.

Pēc koncerta līdz pašai rīta gaismai kluba DJ zālē sava simtā raidījuma izskanēšanu svinēs radio „Naba” dīdžeju un raidījuma vadītāju duets „Mūzu muzejs”.

20.aprīļa koncerta sākums paredzēts plkst. 22:00. „Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Ieeja klubā bez maksas.

Foto: Sibyl Vane. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV